minik_kurabiyeee 2lokummannesiii 116 çıktı tokluğum sabah stribe tam kanı damlatamamistim hatta 1 lokma kete yedim ben daha yüksek çıkar diye bekliyordum
Aynurkrm minik_kurabiyeee bende sabah 2 haşlanmış yumurta yarım salatalık 2 dilim beyaz peynir 4 dilim kalar peyniri bir fincan süt bir tane ufak muz tükettim açlığım 100 dü tokluk da 118 çıktı
2lokummannesiii minik_kurabiyeee artık gına geldi bu şekerden ya. Ben yememekten kilo veriyorum yani doktora gittim doktor bile dedi yüzümü görünce. Nasıl olacak böyle ya bir şey yemesekte yesekte değişmiyor.
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii ay vallaha banada yaa bende 7 aylık hamileyim sadece 4 kilo almışım 😂 geçen gün sağlık ocağından ebe aradı ya sizin takiplerinize baktım siz hiç kilo alamadınız mı yoksa biz mi yanlışlık yapmışız dedi dedim yok ben hiç kilo alamadım 9 kilo verdim şuan da da 4 kilo almış görünüyorum dedim birazcık kilo alsaymissiniz iyi olurmuş dedi nasıl alayım hamileligimin 7. Haftasından beri diyet yapıyorum insülin kullanıyorum ki ilk 4 ay da aşırı kusmaktan bir şey yiyemedim alamıyorum yani kilo ne yapayım dedim 😂 neyse siz kafanıza takmayın kilo çokta önemli değil öyle dedi😂😂😂 ay valla bende anlamıyorum artık gerçekten yani hep aynı ki bu ara iştahım açılmış gibi benim ama bazen yine kapanıyor valla hiç hamile gibi değiliz ya 😂
Aynurkrm minik_kurabiyeee ben öğlen için pırasa yopurt ve salata düşünüyorım akşam in de taze fasulye erişte cacık
minik_kurabiyeee Aynurkrm afiyet olsunn aslında bende taze fasulye yapabilirim bak çok güzel fikir oldu😅 teşekkür ederim
minik_kurabiyeee Aynurkrm tokluk çok iyi çıkmış ama açlığın neden düşmüyor senin acaba doktorla görüştün mü hiç ve ölçüm cihazinin markasının ne
2lokummannesiii minik_kurabiyeee bak sen yine almışsın ben temelli almıyorum. Doktorum yüzümü görünce zayıflamışsın dedi 100 gram vermişim. Oğlum hastaydı ben de rahatsızdım derken midem ağrımaya başladı hep az yedim. Sadece bebeğe yiyorum resmen 😂
Aynurkrm minik_kurabiyeee on call plus aslında arada düşüyor özellikle hafta sonları hafta içi saat 8.30 da ölçüm yapıp kızımı okula bırakıp gelip kahvaltı ediyorjm mesela pazar günü sabahı 87 çıktı çok şaşırdım ama ölçme saatim 9.30 du ve cumartesi sabah 96 çıktı yine ölçme saatim 9 du akşamları da en son birşey yeme içmeyi 10 da kesiyorum sınır 100 ya zaten önceden 106 fila çjkıyordu hep şuan bakalm 100 ile ilerlerse gebelik haftası da büyüdükçe doktorum takiple ilerleyecek ama yükselirse mecbur insülin dedi
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii hiç mi almadın hamilelik boyunca ay evet geçen gün bahsetmiştin hastalık çok kötü oluyor vallaha aynen sen bebeği besliyorsun sadece😅
minik_kurabiyeee Aynurkrm anladım canım yine aralarda düşüyor açlığın sınırı 100 değil mi 90 95 olması gerekiyor 🥲 aynen akşam bir şey yendiği zaman da da çok yükseltiyor maalesef ve gebelik haftası da ilerledikçede insülin ihtiyacı artıyor insülinden korkma başlatırsa eğer vurul
Melike_4949 @minik_kurabiyeee öğlene ne yapıyorsun menüde ne var artık yemek muhabbeti bunalttı beni ya 😅
naneliseker_ Kızlar meyve olarak muz tüketen var mı, etkiler mi ? Meyve olarak bi muzu seviyorum hem bebege de faydalı diye ama sekeri çökmüş tarçınlı falan yenilmez mi?
Kubra_haciomer naneliseker_ muzdan önce 1 kase tarçınlı yoğurt yerseniz 10 dakika sonra da meyve ve çiğ fındık yerseniz fazla Yükseltmiyor. Ama muz ben de tüketmiyorum fazla yükseltiyor.