minik_kurabiyeee Melike_4949 kız valla o kadar tutamam ki😂😂😂 gece sabaha kadar mekik dokuyorum zaten😂😂
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah canım bende grip olcam gibi belkide ondan bu kadar vücut ağrısı oluyo diye düşünüyorum ya
Melike_4949 minik_kurabiyeee olabilir canım inşallah olmazsın ya çok geçmiş olsun,, benimde kalça ,vajina kemiklerim ve belim çok ağrıyor çok ağırlaştım
Melike_4949 minik_kurabiyeee bir kaç saat tutmaya çalış canım öyle faydası oluyor maalesef bende tuttum biraz orda biraz tutman fayda ediyor bende öyle her dk tuvalleteyim
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen valla öyle yapmaya çalışacam canım hamileliğin bu şeyi çok kötü yaa 😂
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah canım ya cevremdeki herkes hastalık atlattı bana da geçecek diye çok korkuyorum ay çok zor vallaha yaaa Rabbim yardımcımız olsun sağ salim alsaydık kucaklarımıza
minik_kurabiyeee Melike_4949 öyle vallaha canım doktorun yazdığı texef 200 mg antibiyotik kullandin mi hiç
Melike_4949 minik_kurabiyeee 1000mg ilk kullandım hep ben canım bilindik antibiyotikler 2000 bin mi ? Sanki bir tane yazmıştı öyle çok icmiyorum ben antibiyotikleri iki üç gün kutuyu bitirmiyorum
minik_kurabiyeee Melike_4949 yok canım 200 sadece çok düşük doz da bende hiç içmedim bunda antibiyotik falan
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen canım öyle yapacağın mahvoldum gerçekten bu gece uyku haram bana anlaşılan