naneliseker_ minik_kurabiyeee bu sabah şok oldk😬hep ben mi olcecem birazda senin olcelim dedi kocise adamın 207 çıktı. Şeker yok ya saçmalama diyo 🤣 Oda diyet yaparcak bu gidişle tamamlayacağız.😔
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay bilmiyorum vallaha aşırı kötüydü ağrıyor yaa bir acile falan mi gitsem diye düşünmüyor değilim
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet artarsa git tabiki canım idrar yolu enfeksiyonuda böbrek ağrısı yapar
naneliseker_ minik_kurabiyeee bende bse yok diyo sinirlendim 🤣 onada diyet uygulayacağım 1 tam ekmeği yedi ama, tatlı yese Allah bilir 🤣
Melike_4949 @minik_kurabiyeee öğlen açlığım 110 çiğköfte yedim lavaşsiz 125 çıktı 😅 diğer cihazda açlık 180 çıktı
Deletedmom_112 Kubra_haciomer benim daha çok var canım 24.haftam yeni bitecek 8.haftadan beri diyet yapıyorum şekerden çok korkuyodum hamile kalır kalmaz ölçmeye başladım ben
Melike_4949 minik_kurabiyeee geçmiş olsun canım o kadar çok mu ağrın var inşallah birşey çıkmaz içini ferah tut
minik_kurabiyeee Melike_4949 çok ağrım var yaa dayanamıyorum yani inşallah canım bebekte toplaniyordu geri geldik şimdi kalp atışını dinlettiler idrar testi aldılar doktor sezeryandaymis çıktığında bebeğe de bakacak
minik_kurabiyeee Melike_4949 enfeksiyon var yaa🤦🏻♀️ toz şase içtiğim halde geçmemiş doktoru bekliyorum şuan
Melike_4949 minik_kurabiyeee kaç çıkmış canım geçmiş olsun bol bol su içmen gerekiyor işte pek su icmiyorsun sanırım
Melike_4949 minik_kurabiyeee AA baya yüksek böbrek ve mide bulantısı yapmış demekki, ilaçlar ve su ile düzelir çok dikkat et bakteri enfeksiyon ile normal doğum çok riskli oluyor bebeğe geçer enfeksiyon çok geçmiş olsun