Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım gerçi kanı geç algıladı biraz yanlışlıkla belki düşüktü orda bir karıştı ölçüm
naneliseker_ minik_kurabiyeee bu sabah şok oldk😬hep ben mi olcecem birazda senin olcelim dedi kocise adamın 207 çıktı. Şeker yok ya saçmalama diyo 🤣 Oda diyet yaparcak bu gidişle tamamlayacağız.😔
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay bilmiyorum vallaha aşırı kötüydü ağrıyor yaa bir acile falan mi gitsem diye düşünmüyor değilim
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet artarsa git tabiki canım idrar yolu enfeksiyonuda böbrek ağrısı yapar
naneliseker_ minik_kurabiyeee bende bse yok diyo sinirlendim 🤣 onada diyet uygulayacağım 1 tam ekmeği yedi ama, tatlı yese Allah bilir 🤣
Melike_4949 @minik_kurabiyeee öğlen açlığım 110 çiğköfte yedim lavaşsiz 125 çıktı 😅 diğer cihazda açlık 180 çıktı
Deletedmom_112 Kubra_haciomer benim daha çok var canım 24.haftam yeni bitecek 8.haftadan beri diyet yapıyorum şekerden çok korkuyodum hamile kalır kalmaz ölçmeye başladım ben
Melike_4949 minik_kurabiyeee geçmiş olsun canım o kadar çok mu ağrın var inşallah birşey çıkmaz içini ferah tut