Kubra_haciomer Deletedmom_112 yemin ederim aynı ben 😂 hiç böyle olmazdım açlıktan uyuyamıyorum dön dön 💆
Deletedmom_112 Kubra_haciomer salak saçma şeyler yükseltiyor gecenin 3 ünde yiyoru yükselmiyor kafayı yemeden doğursaydık bi 😂
Kubra_haciomer Deletedmom_112 ay hiç deme ekmek bulgur patates ne varsa çıkardım hayatımdan bi ara nohuttan bile yükseliyodu o günden beri nohut yemedim. Kafayı yemeden son 5 haftamı bitireyim de 😂
Melike_4949 @minik_kurabiyeee tokluğumda 107 çıktı, üç dilim sucuklu yumurta biraz peynir zeytin yedim ekmeksiz
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay ben de kayınbabamgil gelmişlerdi bende patates kizarttim 3 çatal yedim ama geri çıkarttım ya🥲 midem çok kötü açlık 84 tü
Deletedmom_112 Kubra_haciomer benim daha çok var canım 24.haftam yeni bitecek 8.haftadan beri diyet yapıyorum şekerden çok korkuyodum hamile kalır kalmaz ölçmeye başladım ben
Melike_4949 minik_kurabiyeee Kemalpaşa gece 4 de 😅😅 bugünde kahvaltıdan sonra 3 Tane yedim 147 çıktı benim düşmanım ekmek
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen öyle canım gerçi kanı geç algıladı biraz yanlışlıkla belki düşüktü orda bir karıştı ölçüm