minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen öyle ikisi birlikte yükselmiş benim niyeyse açlığım yüksek geliyor gibiii
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee çok aç kalınca yükseliyor canım 🥲 ben 2 gecedir tarçınlı yoğurt yiyip yatıyorum hata gece 3te bir acıktım badem unlu poğaça yedim 2 tane sabah 90dı şekerim 🥲😂 ilk defa 100ün altında çıktı uzun süredir demek ki aç kalınca yükseliyor yemek gerek
minik_kurabiyeee Kubra_haciomer evet yaa bende en son 2 buçukta yemiştim 7 de de akşam yemeğine oturdum bi anda yiyince yükseldi çok iyi gelmiş
Kubra_haciomer Kızlar ben 2 gündür çok acıkıyorum geceleri özellikle 🥹 34+5 olduk şekerim yükselmesin diye az yiyorum ondan mı acaba ama karnım kazınıyo bu saatlerde 🥲 sizde durumlar nasıl
Deletedmom_112 Kubra_haciomer açlıktan bayılcak gibi oluyorum hafiften yedim valla hatta yetmiyor galiba gece 3 te açlıktan ölerek uyanıyorum Allah affetsin isyan etmiyorumda oruçluyken anlamadığım açlığı şimdi anladım Allah kimseyi aç bırakmasın 30 yaşımdan sonra sabrı daha iyi öğrendim 😂
Kubra_haciomer Deletedmom_112 yemin ederim aynı ben 😂 hiç böyle olmazdım açlıktan uyuyamıyorum dön dön 💆
Deletedmom_112 Kubra_haciomer salak saçma şeyler yükseltiyor gecenin 3 ünde yiyoru yükselmiyor kafayı yemeden doğursaydık bi 😂
Kubra_haciomer Deletedmom_112 ay hiç deme ekmek bulgur patates ne varsa çıkardım hayatımdan bi ara nohuttan bile yükseliyodu o günden beri nohut yemedim. Kafayı yemeden son 5 haftamı bitireyim de 😂