minik_kurabiyeee Melike_4949 ay şey canım alttan muayenede çatı muayenesi yaptılar mı abarttıkları kadar var mı yani 🥺 kız sana hep dogurcan diyorum ama dediğim zaman dogurmuyon 😂 bende daha dogurcan demiyorum 😂😂😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee yok canım bu açıklık bakıyorlarmış ilkte biraz acıdı diğerinde hiç acımadı kasmamak gerekiyor kasarsan acır, çatı muayenesi daha derin bakıyorlarmış demişti eltim birşey demediler baktıktan sonra 😅😅 deme belki dogururum inşallah
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee kıyma koyabilirsin yeşil mercimek ya da nohutla harmanlayıp kabak dolmasına nohutla kıyma yakışıyor ama kuruyu denemedim hiç
minik_kurabiyeee Melike_4949 anladım canım çok abartıyolar korkuyorum yani bende😅 demiyorum yok doğur bi an önce 😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee yok kız korkulucak kadar birşey yok bence hassas oluyor bazıları ben soğukkanlı biriyim 😅
Guzelligim minik_kurabiyeee kıymayı biraz fazla koy bi de biraz bulgur güzel oluyor geçen öyle yaptım ama küçük bulgurcuk koydum biraz irice olanları koy
Melike_4949 Deletedmom_112 ekmek üç dilim değil canım çeyrek ekmek, fıstıklı salam yedim 3 ince dilim 😅🙈