minik_kurabiyeee Melike_4949 😂😂😂😂 güya eşin süpürdü demii😂😂😂 valla ben şaşırdım öyle kahvaltı sofrası gibi bir şey hazırlayayım dedim veya sote tarzi yanına cacık yaparım
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay bir kaç sefer öyle yaptım bir gün boyunca hiç dinlenmeden Allah’ım akşamına kasık bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı falan oldu kuyruk sokumu ağrısından ne oturabiliyordum ne kalkabiliyordum yureyemiyodum bile daha tövbe ettim 😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee ay aman dikkat bende hastanede gelen geçen Alttan üstten muayene etti 🤭🤭 kalça kemiklerimde vajina kemiklerimde çok ağrı var baskı var
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay şey canım alttan muayenede çatı muayenesi yaptılar mı abarttıkları kadar var mı yani 🥺 kız sana hep dogurcan diyorum ama dediğim zaman dogurmuyon 😂 bende daha dogurcan demiyorum 😂😂😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee yok canım bu açıklık bakıyorlarmış ilkte biraz acıdı diğerinde hiç acımadı kasmamak gerekiyor kasarsan acır, çatı muayenesi daha derin bakıyorlarmış demişti eltim birşey demediler baktıktan sonra 😅😅 deme belki dogururum inşallah
Kubra_haciomer minik_kurabiyeee kıyma koyabilirsin yeşil mercimek ya da nohutla harmanlayıp kabak dolmasına nohutla kıyma yakışıyor ama kuruyu denemedim hiç
minik_kurabiyeee Melike_4949 anladım canım çok abartıyolar korkuyorum yani bende😅 demiyorum yok doğur bi an önce 😂
Melike_4949 minik_kurabiyeee yok kız korkulucak kadar birşey yok bence hassas oluyor bazıları ben soğukkanlı biriyim 😅
Guzelligim minik_kurabiyeee kıymayı biraz fazla koy bi de biraz bulgur güzel oluyor geçen öyle yaptım ama küçük bulgurcuk koydum biraz irice olanları koy