minik_kurabiyeee Melike_4949 aldın mı bi kullan bakalım güzel mi optimayı da atmadiysan stripi varsa karşılaştır bence
Babydurubaby Melike_4949 ay keşke ilk ben dediğimde alsaydın benim de optima yüksek ölçmüştü direkt çöpe atmıştım , neyse bebekte bişey yok çok şükür canım
Melike_4949 Babydurubaby çok şükür canım gerçekten moralim keyfim yerine geldi bir tık yani son 1 haftam zehir oldu keşke ilk baştan paraya kıyıp alsaymisim
Melike_4949 minik_kurabiyeee iki kutu strip aldım birde cihaz 410 lira mi ne tuttu stripi 80 lira optimanin stripi de pahalıydı
Gulsahkizilkan Melike_4949 Hee daha varmış yaa ben 38 falan oldun sandım. Ben düştüğüm için 36+5te doğurdum
Esra-es Bibebek beni domates de yükseltiyor canım ama bal da çok etkili bi kez bal kaymak yapayım dedim çok üzüldüm üstelik çok azdı ☹️
Melike_4949 minik_kurabiyeee en son 111 di canım şimdi yemek yedim ölçerim yine bu iki gündür yemek düzenim şaştı yarın sabahtan ölçüp yazicam yine
Melike_4949 Deletedmom_112 yok kız var ama yani çok yüksek değildi bu son 1 haftadaki gibi dedim yasak birşey yemiştim 153 vivacehk benim cihaz 192 çıktı 🤷🏻♀️ yani demekki aşırı yüksek çıkmiyordu
Melike_4949 Gulsahkizilkan evet canım biliyorum tetiklemiş düşmek benim daha var bakalım birde normal doğum görünüyor şuan