minik_kurabiyeee Melike_4949 evet maalesef yemekler çok kötü oluyor 😕 2 sefer yattım hastanede yemekler çok kötüydü tadı yoktu tuzu yoktu aynen vallaha seninki baya tuhaflaştı insülin vurdular mı
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen sürekli kan almak falan baya sıkıntılı durum zaten kan alındığı zaman şeker çok düşüyor ben hastanede yatarken kan almışlardı 61 e düşmüştü ta ertesi sabah hemşire tekrardan ölçtüğünde de çok düşük gelmişti reçel verdi ondan sonra yükselmeye başlamıştı
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee yaa nasıl yani kan verince kanda çıkan sonuç mu düşik çıkıyor yoksa ondan sonra yaptığın ölçümler mi ?
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee ay çok ilginç bu şeker bize kafayı yedirtçek kan verince deneyeceğim bunu
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 yani ben öyle düşünüyorum çünkü ki ben ne zaman kan versem o gün ölçümlerim hep düşük oluyor dene bi
Melike_4949 @minik_kurabiyeee @Deletedmom_112 @guzelligim sabah açlık onların cihazda 95 benim cihazda 114 çıktı
Melike_4949 minik_kurabiyeee top ekmek ,tereyağ,1 yumurta, zeytin, peynir ilk saat 134 çıktı onların cihazda benim cihazda 171 😅 yolda giderken çöpe aticam bu cihazı
Melike_4949 minik_kurabiyeee vizite geldi bir doktor tekrar perinatologlada gelicez dedi büyük ihtimalle cihaz bozuk dediler üç aylık h1A1C tahlili yapicaklarmiş birde
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen bi baksınlar bakalım ben geçen gün sağlık ocağında verdim 4.7 çıkmıştı
Melike_4949 @Gulsahkizilkan canım senin cihaz iyiymiydi vivacehk, benim cihaz 50 60 birim yüksek ölçüyormuş
Gulsahkizilkan Melike_4949 Evet sağlık ocağında kontrol ediyordum 2 3 birim farklı çıkıyordu sadecee 🌸 Nasıl oldun
Melike_4949 Bugün taburcu olucam yeni cihaz alıp bir hafta ölç yine gelirsin dediler 50 60 birim fazla ölçüyor benim cihazım
Gulsahkizilkan Melike_4949 Neden doğurtmuyolar yaa zaten haftan grlmiş yani son zamanlar riskli oluyor
Melike_4949 Gulsahkizilkan çok şükür canım bir sorun yoktu zaten son 1 haftadır yüksek çıkiyordu cihazın bozulmuş olabilir dediler ki bencede öyle yani şuan doğum için hiçbir belirtim yok şu nişan sancı hiçbir şey yok bu durumda doğum başlamazlar daha 37 yi tamamlamadin 1 2 haftası daha var bence