Deletedmom_112 Melike_4949 anladım canm inşallah düzene girer ordayken şeker zaten son günlerin az daha sabret haftaya her şeyi yiyeceksin
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aynen sürekli kan almak falan baya sıkıntılı durum zaten kan alındığı zaman şeker çok düşüyor ben hastanede yatarken kan almışlardı 61 e düşmüştü ta ertesi sabah hemşire tekrardan ölçtüğünde de çok düşük gelmişti reçel verdi ondan sonra yükselmeye başlamıştı
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet maalesef yemekler çok kötü oluyor 😕 2 sefer yattım hastanede yemekler çok kötüydü tadı yoktu tuzu yoktu aynen vallaha seninki baya tuhaflaştı insülin vurdular mı
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee yaa nasıl yani kan verince kanda çıkan sonuç mu düşik çıkıyor yoksa ondan sonra yaptığın ölçümler mi ?
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee ay çok ilginç bu şeker bize kafayı yedirtçek kan verince deneyeceğim bunu
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 yani ben öyle düşünüyorum çünkü ki ben ne zaman kan versem o gün ölçümlerim hep düşük oluyor dene bi
Melike_4949 @minik_kurabiyeee @Deletedmom_112 @guzelligim sabah açlık onların cihazda 95 benim cihazda 114 çıktı
Melike_4949 minik_kurabiyeee top ekmek ,tereyağ,1 yumurta, zeytin, peynir ilk saat 134 çıktı onların cihazda benim cihazda 171 😅 yolda giderken çöpe aticam bu cihazı
Melike_4949 minik_kurabiyeee vizite geldi bir doktor tekrar perinatologlada gelicez dedi büyük ihtimalle cihaz bozuk dediler üç aylık h1A1C tahlili yapicaklarmiş birde
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen bi baksınlar bakalım ben geçen gün sağlık ocağında verdim 4.7 çıkmıştı