Gul2769__ Serendipity16 canım sen ne yaparsan yap morariyor sonuçta her gün iğne vurcaksin ve morarma olacak iğneyi her gün aynı deliğe vurma birer santim aralarında olsun eğer karnın morarirsa koluna geç karnın iyilesene kadar koldan hafif on on beş dakika ağrı sızı oluyor oda normal zaten hiç bacağıma vurmadım hep koluma ve karnima vuruyorum illaki morarma sertlik şişkinlik oluyor ileriki zamanlar da onlar da normal şeyler korkma
Serendipity16 Gul2769__ evet zaten aynı yerlere vurmamaya çalışırım peki siz dik şekilde mi vuruyorsunuz eğimli mi yani açı önemli mi bu morarma olup olmamasında
Gul2769__ Serendipity16 ben valla farketmiyor ya karnıma dik vuruyorum koluma eğilimli oluyor biraz ama iki şekilde de inanın morariyor sertleşiyor bazen şişiyor sıkıntı etmeyin onu yeterki iğneyi yağlı olan kısımlara vurun siz kolunuza o yağlı kısma omuzunun dört parmak altına vurcaksin göbeğine de göbek deliğinin dört ya da üç sağına soluna vur canım sıkma cnini her türlü morariyor
Mervebektass Serendipity16 yok bende hiç etkisi yani ağrısı olmadı şükür tabi ben 5 haftamdan 13 haftama kadar kullandım sonra kestim sabah akşam birer taneydi
Serendipity16 Mervebektass benim 9 ay boyunca maalesef ki Allahtan günde bir tane ne yapalım katlanıcaz artık geçmiş olsun size de
Yaprakdokumuseverr Serendipity16 tam batırmıyorum değdirdiğim an anlıyorum profesör olduysam demekki 😅
Minik1Civciv Serendipity16 yaparsın canım benim biz anne adaylarının yavrumuz için inan yapamayacağımız şey yok. Hazır enjektör zaten rahatlıkla vurursun. Zaten dediğin gibi insan alışıyor canım. Sende alışırsın 🥰😍
Serendipity16 Minik1Civciv öyle valla yeter ki sağlıklı doğsun biz katlanırız acılara daha ilk zamanlar olduğu için kendimi zorlamak istemiyorum ama tek kalınca mecbur yaparım diye düşünüyorum bakalım ❤️
Gul2769__ Serendipity16 yok kz yaparsın düşün ben dedim yapamam nasıl yapacam sonra int baktım alıştım şükür 😍Allah yardım ediyor yeterki bebisler iyi olsun
Gul2769__ Serendipity16 amin cnim benim 🤲🏻sen dediğim gibi takma kafana iğneyi kendin vurmaya calis esin vurmasın inan insan zamanla alışıyor
Serendipity16 Gul2769__ şimdi eşim yanımdayken çok cesaret edemem ama olmayınca mecbur yaparım diye düşünüyorum bakalım şu ilk günler bi geçsin de 🥹
Gul2769__ Serendipity16 ayenn öyle benimde eşim ilk gün vurdu sonra yine cesaret edemedim komşumuz geldi zaten sonrada dedim kendim vurcam alışırım alıştım da çok şükür bacağıma tek vurmuyorum karnıma ve koluma vuruyorum çok şükür alıştım 🤲🏻illaki morarma sertleşme ağrıma oluyor ama vurmak önemli dediğim gibi
Hayallergercekolsun06 45 derece eğik yapmak gerekiyor dikine vurunca çok acıyor. 9 ay boyunca her gün kullanacağım eşim yapıyor benimde, bazen kasa denk geliyor içinde ilaç toplanıyor, kanıyor, morarıyor. Bazen maşallah hiç hissetmiyorum. Başarıcaz hepimiz inş be 😀
Serendipity16 Hayallergercekolsun06 benim çok şükür hiç beze oluşmadı kan akmadı şu zamana kadar acı morluk oluşuyor maalesef ben buz koyuyorum artık daha iyi oluyor aynen öyle başarıcaz inşallah her şey bebişler için ❤️
Serendipity16 Gul2769__ aynen öyle çok yanımızdaki insana güvenmemeliyiz her zaman beraber olamayız sonuçta bakalım inşallah bende becerip vurabilirim
Hayallergercekolsun06 Serendipity16 buz koymayı hiç düşünmemiştim deneyeceğim 😊 haklısınız her şey bebişler için sağlıkla dünyaya gelsinlerde 🌺
Gul2769__ Serendipity16 aynen canım becerirsin kız korkma ilk göbeğinden kendin vurmaya basla sonra bir bakmışsın alismissin