Gulkar Ilk hamileliğimde clexane kullandım çok güzel igneydi yakmıyor bitincede kendini otomatik atıyordu oksapar çok yan yakıcı bir türlü alışamadım maalesef kanama illa ki oluyor
Serendipity16 Gulkar neden artık oksapar veriliyor acaba bu tarz iğnelerin daha konforlu olması lazım çoğu kişi 9 ay vuruluyor sonuçta gerçekten yakıyor maalesef 🥺
Serendipity16 Serendipty peki isimlerimizin aynı olması bu sitede aynı isimden birini ilk defa görüyorum ☺️
Gul2769__ Serendipity16 aynen canım becerirsin kız korkma ilk göbeğinden kendin vurmaya basla sonra bir bakmışsın alismissin
Hayallergercekolsun06 Serendipity16 buz koymayı hiç düşünmemiştim deneyeceğim 😊 haklısınız her şey bebişler için sağlıkla dünyaya gelsinlerde 🌺
Sksjsux355-- Serendipity16 her türlü morluk oluşacak bende kullanıyorum kollarimdan oluyorum ama 28 haftam
Serendipity16 Sksjsux355-- evet 2 gündür buz uyguluyorum ama yine de morluk oluşuyor 😕 peki morlukların kolay geçmesi için bir krem yağ faln sürüyor musunuz ?
Sksjsux355-- Serendipity16 kaslı olan bölge daha çok morluk oluşturur mesela ben koluma yapıyorum çok az morluk oluşuyor zamanla azalacak morluklariniz endişe etmeyin ama sonlanmaz
Sksjsux355-- Serendipity16 yok bisey sürmüyorum zaten bi süre sonra alışıyor vücut ve az morluk oluşuyor yani sıfır morluk ile gebeliğin bitmez maalesef
KIME Serendipity16 ben hep sol kolumdan vuruluyorum. Eşim kolumu sıkıyor ben eğimli şekilde iğneyi kendim vuruyorum eğer iğnenin girişi acısız olursa morarmıyor. Sağ kolum sola göre daha çok acıdığı için böyle alıştım
Serendipity16 Sksjsux355-- bende koluma yapıyorum iki kolda da morluk oluştu maalesef göbeğimde bir tarafta hiç morluk oluşmamıştı
Htczmhri Mervebektass Serendipity16 bende gebeliğimin başından beri kol arkasından yapıyorum eşim yardımcı oluyor hiç morluk yaşamadım acıda hissetmiyorum göbeğe göre daha rahat oluyor
Mervebektass Htczmhri evet çok rahattı yani bilmiyorum şükür şuan kullanımı bıraktım ama bacaktan denedim oda kola göre biraz acı veriyordu.