Abdulzade Jeonxx bendede böyle çıkmıştı 2günde bir test etdim git gide koyulaşıyordu, ve şu an hamileyim. İnşallah sendede olur❤️
Esra-dnkts Benim de böyleydi adetime 4 gün kala öğrendim sonraki gün kan verdim ve beta 39 çıktı ama doktora gitmen için 10 gün geçsn dedi normalde 25 bat benim 🙏🙏inşallah sağlıklı bir gebelik olur canım hepimiz için
Ebruebos Jeonxx maalesef ağustosta kalbi durdu 7 haftalıkken. Bende genetik testi verdim sonuç bekliyorum bu ay hamilelik istiyorum bakalım hayırlısı. Ama sen bekleme doktora git kan testinden sonra iğneye başlatabilir
Jeonxx Ebruebos hayırlısı olsun sizin içinde üzülme genetik sonucunu bekle sonuçlar çıkmadan bir yola girme sakın. Ben mail attım doktoruma iğneye başla dedi haftayada muayene olucam inşallah
Ebruebos Jeonxx 1 buçuk ay oldu test yaptıralı çıkar diye düşünüyorum yakında. Doğum teminatlı sigorta yaptırdım o yüzden çok beklemek istemiyorum
Esra-dnkts Jeonxx hayırlı olsun canım benim muhtemelen iki haftalık şuan sağlıkla kucağına aş inşallah