Nihalgvn2345 Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerler rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🥰
esraa1717 Jeonxx bende hatta dhaa silik bile öğrenmiş olabilirim adetten 5 gün önce yapmıştım diğer gün sabah tekrar yap gittikçe koyulaşır 2 3 gün inanamayıp yapmıştım 4 5 tane erken test 😀
esraa1717 Jeonxx bende öyleyim en son inanamayınca hata mi var acaba diye eşime yaptık tek çizgi çıkınca hamileyim tamam dedim😃
Dilekonurr mimar_anne çok iyi ya çok güzel bi duygu aklıma test yaptığım gün geldi 2 yok boyunca her ay yapıp çizgi göremeyip o çift çizgiyi gördüğümde elim ayağım birbirine girmişti 😻 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
mimar_anne Dilekonurr evet gerçekten çok güzel bir duygu oğlumda da aynıydım bu 2. Gebeliğim aynı heyecan devam ediyor 🥰 cümlemize inşallah
Ebruebos Jeonxx 1 buçuk ay oldu test yaptıralı çıkar diye düşünüyorum yakında. Doğum teminatlı sigorta yaptırdım o yüzden çok beklemek istemiyorum
hsns Bana da dua edin nolur bende yarın sabah yapıcam🥺 şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah kucağımızı boş bırakmasın, bize de sevinç gözyaşları döktürsün 🤲
Jeonxx hsns rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah en yakın zamanda sizede nasip olsun amin amin aminn 🤲🏻🥲
tugbadurmaz34 hsns yarın Kandil Allahım hiçbir anne adayının kucağını boş bırakmasın güzel haberler alıp sevineceği bir gün ve ay yaşatsın inşallah 🤲🏻♥️