Ebruebos Jeonxx aynı testten yapmıştım reglime 3,4 gün kala aynı böyle çıktı 42 beta ile öğrendim aynı gün. Gözünüz aydın
Jeonxx Kızlar bide benim tek bir gende pıhtılaşma sorunu var ama doktor belki hap belkide bi ihtimal iğneye başlarız demişti sizce hemen gitmeli miyim
mimar_anne Jeonxx aaa kesinlikle git o zaman bende de var çünkü oğlumda da 6 gün kala öğrenmiştim sırf iğne için bunu da 4 gün kala öğrendim hemen başladım şuan iğne ve coraspin kullanıyorum
Dilekonurr mimar_anne çok iyi ya çok güzel bi duygu aklıma test yaptığım gün geldi 2 yok boyunca her ay yapıp çizgi göremeyip o çift çizgiyi gördüğümde elim ayağım birbirine girmişti 😻 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Egemendoruk Jeonxx tebrik ederim gebesin🥰 biraz daha beklemeni öneririm 1 hafta yada 10 gün doktora gitmen icin.
Selinakbas Jeonxx Kuruma çizgisi değil canım gebelik gözüküyor, gözün aydın 🌺 Günün geçtiğinde de kan ver insallah oradan da olumlu sonuç alırsın ♥️
Ebruebos Jeonxx maalesef ağustosta kalbi durdu 7 haftalıkken. Bende genetik testi verdim sonuç bekliyorum bu ay hamilelik istiyorum bakalım hayırlısı. Ama sen bekleme doktora git kan testinden sonra iğneye başlatabilir