bnc Kızlar en son 32. Haftada gitmiştim doktor 35te gel dedi bu hafta gideceğim tekrar ama kaç kilo olmuştur merak ediyorum. 32.haftada 2500 e yaklaşmıştı. 35.haftada kaç kilo oluyorlar acaba? Bı de benimki başından beri 7-8 gün önden gidiyor
Mavisim3457 bnc Ben geçtiğimiz cuma 35.haftama girmiştim 3 kiloya yaklaştı dedi. Bana zaten bir hafta önden gidiyor diyordu hep. İri bebek diye. Benim bebeğim kız bebek.
bnc Matmazelbebi yok hayır gebelik şekeri yok çok şükür, bizimki genetik olarak iri bir bebek. Anne de babada 4kilo üzeri doğdu 🥰 biraz önden gidiyor o yüzden kaç kilo olmuştur merak ediyorum
duygu26 AslanMerak nasıl geriden sadece göbek çevresi mı ill bebegimde geriden geldi şimdi bu bebeğimde geriden geliyor neler yiyorsun faydası olan besin oldu mu
Matmazelbebi bnc Hım anladım o zaman hep 1 hafta sonraki kiloyu baz alıp gidin siz ancak öyle hesaplanabilir 🤗💕
Gokcemom2023 AslanMerak saglıklı olsun da gerisi onemli degil kilo falan benimde en son karın cevresi 1 hafta gerideydi persembe kontrolüm var bakalım hayırlısı🥲
AslanMerak Gokcemom2023 ben vallahi hiç takmıyorum çok şükür eli ayağı sapasağlam boyu posu yerinde organlarında bir sorun yok, benim için kilo hiç problem değil ☺️🫶🏻🥰
duygu26 Gokcemom2023 neler yemeni önerdi doktorun acaba kaşar peyniri kilo aldırıyor dedi ilk bebegim de geriden dinkarin çevresi ama bende pıhtı var iğne falan da kullanıyorum kadar peyniri kabak çekirdeği ceviz muz pekmez et yemeye başladım sabahları yumurta yoğurt bakalım on altisinda bir daha ki rendevu inşallah çok gerilemez