Badem16 Hamile olan anneniz ve kayınvalideniz mi? Onlar normal doğursun siz kendi istediğiniz gibi doğurun.

Badem16 bende hep normal olmak istiyordum yaparım diyordum 37 haftalık oldum daha doğum sancısı olmayan yalancı sancıları yaşanınca bile korktum bugün sezaryen günü aldım bende çok normal istedim bi yandan çok korkuyorum sezaryene gün aldım 5 ekime ama ondan da korkuyorum 😧

Valla benimde çatı muayenesi sonrası sezeryana gün verildi zaten ilk doğumum sezeryan istiyordum

Badem16 sezeryan oldum bir sorun olmadı çok şükür ilk gebeliğimde ama hep normal doğum yapmak istiyordum Çatı darlığım vardı bebeğimin suyu azalmıştı acil alındım sezeryana normal doğum iyileşme süresi olsun çektiğin acı olsun doğumdan sonra bitiyor öyle ciddi bir kesik olmuyor çünkü sezeryan daki dikişler daha derin ve ve çok olduğu için iyileşmekte süreç alıyor normalde hızlı toparlıyor insan ama sezeryan dikişleri iyileşmesi sonra ameliyatın bir takım riskleri insan göze almak istemiyor ameliyat ötürü kanda pıhtılaşma olabiliyor hemen süt gelmiyor gibi anne için hangi doğum sağlıklıysa tabikide odur tercih buna insan karar veremiyor gönül hep normalden yanaydı nasip sezeryan 😃

Badem16 Rabbim yavrum ve benm için hayırlısını nasip etsin önceliğin normal ama neler olur bilemem sağlıkla gelsin başka bisey istemem 🙏💙

Badem16 zaten saglik ile alakalı veyahut aksi bir durum olmadigi sürece artık eskisi gibi istege bağlı sezeryan yapmiyor doktorlar,yani bu konuda hiç dert etme kendine,ikinizin sagligi yerinde olsun en önemlisi o

Badem16 ben de normal istiyordum ama sonlara doğru çatı muayenesi falan yapıldıkça bi korku başladı. Sezeryan oldum zorunlu kordon dolanmış. Ama çok rahattım ilk 7 gün sadece zordu. Şuan bebeğim 45 günlük hiç olmamış gibiyim. 😍

Anneadayi_2610 evet takıldı ama hiç hissetmiyorsun bile benim için kolaydı herkesin bedeni farklıdır ben kaldırabildim pişman da değilim herkeste aynı şey olacak diye bir şart yok

anneolmakzoramagulusuyeter_ niye öyle diyorsunuz ben Sezeryan oldum ve gayet iyiydim kişi bedeni ile alakalı bir şey. Sorulan soruya kendi adınıza cevap verip geçebilirsiniz. Bence dili yansın vs gibi kelimeler kullanmak yanlış. Bir daha olsa bir daha Sezeryan olurdum üstelik 10 saat suni sancı üstüne sezeryana döndü doğumum buna rağmen Sezeryan olmaktan pişman değilim bedenle dayanıklılıkla alakalı bir şey

Badem16 sizin isteginize bagli olmayacakki dogumunuz😊 bebegin gidisatina gore cati muanesi yapilir acilmaya bakilir ona gore karar verilir. Ben normal istiyordum ne yaptiysam acilmam olmadi 1 cm tek oldu.41 haftada dogurdum, kordon dolanmisti birde bebegime ! doktor sezeryan dedi.cok sukur 16 aylik olduk ve 18 haftalik yine gebeyim Rabbim saglikla versin kucaginiza

Badem16 Benim de ilk gebeliğim şu anlık normal ıstiyorum ve düşünüyorum ama tabi bebeğimin durumu ne olur doğum nereye ilerler bilemem herkesin bünyesi farklı dıştan gelen yorumlara kafanı takma rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin

Badem16 ben sezaryen tercih edeceğim. Hep öyle istedim. Acısı, sancısı biraz doktora bağlı olduğunu düşünüyorum. Normal doğuma uygun olsa da tercihim sezaryen olacak. Normal doğum bana zor geliyor açıkcası, ben uğraşmak istemiyorum sonrası kolay olsa da. Tamamen şahsi fikrim

merveliyyy bende 37+1 im gebelik şekerim var Dr bebek iri dedi normal doğumdan da sezeryandan da aşırı kokruyorum ama iri bebek olduğu için sezeryan daha mantıklı geliyor yarına sezeryana gün alıcam Allah yardım etsin

Badem16 her ikisinide yaşamış birisi olarak söyluyorum ki zorunlu bir hal yoksa kesinlikle normal doğum diyorum

Avril Merhaba benimde belimde fıtık var sezaryen sonrası çıktı ortaya epidural sezeryen oldum şimdi tekrardan hamileyim 10 güne kadar doğum yapıcam sizin iğne yeriniz ağrımıyor mu acaba? Sırf bu yüzden genel olmak istiyorum belimden çok çektim çok 😟

Badem16 Vücut yapınız normal doğuma elverişli ise normal doğum ben zorunlu sezaryen olan biriyim.