Gmzpkr Laylalaylay canığğm önerim şuanlık yok sorun olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum tabikii artık 9 ay buralardayız birde kalp atışlarını duysak rahatça şu riskli durumları atlatsak tamamdır 🤓😍 Zamannn ilerii aksııınnn🤣🤣🤣🤣🧚🏻🔮
Laylalaylay Gmzpkr ay evet ya ben hala hangi gün gideceğime karar veremedim 😂😂bugün nasılsın iyi misin ağrıların var mı canımm
Gmzpkr Laylalaylay bugün iyiyimm canım ama sanki akşam bi an oldu geçti Anlamadımki bişey Sen nasılsın kuşum 🧚🏻
Gmzpkr Laylalaylay ay allahım senin kesin erkek ya ben erkekte öyleydim diye hatırlıyorum vallahii 🥴🧚🏻😇🥳
Laylalaylay Gmzpkr sağlıklı olsun da ağrıtsın ister erkek olsun ister kız 😂 ama şaşkınım yani baya büyülüyeci bir olaymış hamilelik 😂🧚♀️
Gmzpkr Laylalaylay çok mucizevi birley olduğunu asıl doğunca ennn büyük şeyi yaşayacaksın inanamazsınn böle bişeye Allah tarafından hemen sana bir güç geliyorki o hissi anlatamam 🧚🏻🥲😇🥲😇
Gmzpkr Laylalaylay oğlumda benmde solum ağrıyor du ay yaa Bundada ortada ağrı var arada o ağrı bian sol tarafa vuruyor ama hemencik geçiyor 🥲😅😇 Ama genel olarak karnımın ortasında dolgunluk ağrı var Birde kusmalar ne zaman başlıyor ahahahah
Gmzpkr Laylalaylay ben oğlumda kalp atışını duyduktan 10 gün sonra fln galiba başlamışım kusmalara ahahah ama sanırım hiç not almamışımki😅😅😅😅
superstar_00 Guldane32 bu uygulamada nice anneler yazdı bu şekilde ve sonradan yükselmiş sonuçları Allah sizin gönlünüze göre verir inşallah.
Berraseris Canlarım bi de benim hiç bulantı kusmam yok normal mi sadece yorgun hissediyorum hep sizlerde durumlar nasıl
Gmzpkr Laylalaylay biraz daha rahatız aynen inşallah kötü geçiyor o dönem ama biraz kusup zayıflamak istiyorum şuan kgluyum ahahahah😅😅😅
Gmzpkr Laylalaylay günaydııınnnğğğ bu aradaaa bugün kimlerinnn kan verme günü acaba 🧚🏻🥳😇 Kan vermeye gidecekmisin Bu akşam bende kan versemmi acaba 🤣🤣 2 ci gün bugün