Gmzpkr Laylalaylay biraz daha rahatız aynen inşallah kötü geçiyor o dönem ama biraz kusup zayıflamak istiyorum şuan kgluyum ahahahah😅😅😅
Gmzpkr Laylalaylay günaydııınnnğğğ bu aradaaa bugün kimlerinnn kan verme günü acaba 🧚🏻🥳😇 Kan vermeye gidecekmisin Bu akşam bende kan versemmi acaba 🤣🤣 2 ci gün bugün
Beybi_2022 Gmzpkr dün test yaptım test bozukmuş heralde anlayamadım bugün hami birazdan bende gidicem sağlık ocağına kan vermeye 9 da açılıyormuş benim 3 gün var bat ıma sende ver hadi birlikte öğrenelim var mı yok mu inşallah vardır hepimizin 🙂
Laylalaylay Gmzpkr günaydın canımmm biz pazartesiye randevu aldık doktora 😂 bugün de vermeyim dedim o yüzden 😂ünlü doktor pazartesi kesin bi ton kan aldıracak vitaminler için 😂 vücudumda kan kalmadı
Gmzpkr Laylalaylay 😅😅😅😅 iyi bakalım canımm 🥳🥳🥳 haydi hayırlısıyla haberlerini bekliyorum pazartesii 🧚🏻🧚🏻🧚🏻
Laylalaylay Gmzpkr ayy hadi inşallah canımm , bu arada benim bat bugündü 😂 sonunda bata kavuştuk 😂 o kadar erken öğrenmişim ki
Gmzpkr Laylalaylay inanaılmaz erken öğrendik ya benm de pazartesimiydi salımıydı neydi😅😅😅 Duramamışız 😂😂
Gmzpkr Laylalaylay yaşarken yavaş özellikle son aylar çok zor ağırlaştığı için ve ilk aylar kusma vs varsa bende olmuştu çok fena bişeydi ama Allah gücünü veriyor Şuan mesela hamileliği özlediğimi hissediyorum yani özlenilen bişeyde aynı zamanda 🥳🥳
Gmzpkr Laylalaylay inşallah inşallahh 🥳🥳🥳 Ben akşama kan vericem tekrar dahada vermicem eşim merakla değerin sonucunu merak ediyo😅😅😅 Hala inanamıyor galiba ahahah
Dryfrmzz25 Gmzpkr 11 ekim de hastahaneye gidecektiniz değilmi bende kalp atışı için gideceğim 11inde.çok heyecanlıyım yazalım buraya sonuçlarımızı☺️☺️
Esra7671 damlalmila2017 bende 22 Ağustos tarihinde kan verdim 1.20 çıktı bir kaç gün sonra hafif pembemsi renkte kan geldi ve kesildi o gündür test falan yapmadım cesaret edemedim ve şuan yani o günden beri göğüs ağrısı göğüs ucu hassasiyeti kasık krampları oluyor ara ara
superstar_00 Guldane32 bu uygulamada nice anneler yazdı bu şekilde ve sonradan yükselmiş sonuçları Allah sizin gönlünüze göre verir inşallah.