Gmzpkr Beybi_2022 erken gebelik testiyle çıkar ama geç döllenme olmamışsa yani yumurtlama gününüzü biliyorsanız geç döllenme olmadıysa çıkar
ummanela Beybi_2022 merhaba benim 4 gün kala çıkmıştı ama betam çok düşüktü. Sonra iki güne bir kan verip düzenli artışı takip ettim. Bir ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım çünkü aynı değerle öğrenmiştim yine aynısını yaşamaktan korktum. Tavsiyem sabredin reglinizden sonra kan verin💐 inşallah istediğibiz güzel sonuçları alırsınız🤲🏻
ummanela Beybi_2022 çıkabilir ama kanda kesin çıkar eğer geç döllenme değilse. Ama dedigim gibi bekleyin bence. Çünkü sonucu görünce iki gün sonrayı bekleyeceksiniz hep acaba değerim iki katına çıkacak mı diye. Uzun ve zor bir süreç erken öğrenmek💐 ben 33.7 ile öğrendim 5 gün sonra kan testi verdim 400küsür çıktı iki gün sonra 1000çıktı ama bunlara 1 hafta oldu mesela. 1 hafta sonra yani bugün doktora gittim keseyi gördük ama 10 gün sonra kalp atışını bekleyeceğiz. Şimdi inşallah kalp atışını duyarız kesenin içinde bebeği görürüz diye dua ediyorum Rabbime…. Erken öğrenmenin cilveleri işte; anne adaylarının böyle evhamlanmasına sebep oluyo🤍
Gmzpkr Laylalaylay valla şimdi kan verdim eşim zorla verdirtti 🤯🤯🤯🤯 geldim eve böle bi an vuruyor geçiyor ama öyle ağrıki bu ağrıyla ben hasta oluyorm normalde
Laylalaylay Beybi_2022 bence benim gibi erken yumurtladıysan Çomar çünkü ben battan 8 gün önce öğrendim hem de normal kaset testle, yani erken gebelik testi değildi, ama sabah ilk idrar ile yapmıştım
Gmzpkr Laylalaylay verdik sonuç güzel canım bişi yoktur herhalde diye düşünüyorum inşallah 1138 çıkmış sonuç
Gmzpkr Laylalaylay inşallah duysam keske canım ramdevuya kadar betam 9000 binlere çıkar sanırım yarında senin bin küsürlere çıkar aramızda 1 buçuk gün iki gün gibi oynuyor 😍😍😍😍
Aysem2 Arifehass saol canım vala belirti yaşıyorum ama tabi kısmet bakalım belki benimde öyle olur dediğiniz gibi 🥰
Gmzpkr Laylalaylay ayy olabilir belkide zaten peşpeşe doğuracağımız kesinn😇🤩 Benm sezeryan olucak ama birinci sezeryandı Sezeryanlar sanırım 38 de doğuruyor 😄 Ayyy acaba kızmı erkekmi gözükücekmi kalbini duycakmıyız neler olucak bu heycanları ikinci kere yaşamak çok güzell🤣😇
Laylalaylay Gmzpkr ben hiçbirini bilmiyorum valla canım o yüzden çok ürkeğim 😂 ha bire bir şeyler araştırıyorum izliyorum okuyorum önerilerin var mo bana 😂
Gmzpkr Laylalaylay canığğm önerim şuanlık yok sorun olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum tabikii artık 9 ay buralardayız birde kalp atışlarını duysak rahatça şu riskli durumları atlatsak tamamdır 🤓😍 Zamannn ilerii aksııınnn🤣🤣🤣🤣🧚🏻🔮