Dryfrmzz25 Gmzpkr çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerde sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri inşallah 🥰😘
Gmzpkr Laylalaylay yok canısı daha neler be 😂😂 yani sanırım gözükmez diye düşünüyorum 🥲😃🥹😂 Ay heycanlıyım kalp atışları 35 günlükten itibaren başlıyormuş 😂😂😂🤩🤩🤩 Sen pazartesi gidecekmisin şimdi doktora şimdi🥳🥳🥳
Laylalaylay Gmzpkr aaa benimki 28 günlükmüş pazartesi 33 oluyor henüz 😂 valla herhalde pazartesi giderim ama vajinal bakmak isterlerse yok dicem, bi de biz asla ilişkiye girmiyoruz ya doğru yapıyoruz dimi, en son çocuğumuzu yaptık işte 2 hafta önce 😂
Laylalaylay Gmzpkr aaa şimdi baktım da internette şey yazıyor vajinal 1000-1200, karından 3500-4000 olduğunda görülür diyo 5. Haftada görülürmüş ben pazartesi gitmeyim çarşamba 5. Hafta oluyor zaten
Gmzpkr Laylalaylay ay daha neler ahaha alemsin güldürdün beni yapabilirsin tabiki çok riskli hareketler ve çok sık yapmadığın sürece 😂😂😂😂
Gmzpkr Laylalaylay benimkide 32 gününde bugün 🤣🤣 Bencede çarşamba git canısı ya daha da yapma yani erken olursa 😜
Laylalaylay Gmzpkr aynen öyle çarşamba gideyim durabilirsem canım 😂 yok biz kalbinin sesini duyana kadar yapmayız gibi 😂😂 ya daha az önce bi doktor paylaşmış ilişki nedeniyle kanama olmuş düşük tedavisi başladık diye 😂 o yüzden korktum ben bir de kuzenim ilk 3 ay önermiyorlar falan demişti
Gmzpkr Laylalaylay Allahh Allahhh 😅😅😅😅 Tamm peki canısı siz daha iyi bilirsiniz yapmayın bakalım😃😃 Ahahah Bencede sen duramayacaksın gibi gibi😀😀😀 Pazartesi gidersin sen kuzum🤓🤓😍😍 İlk heycanlar daha değişik oluyor tabikii 🥳🥳🥳
Gmzpkr Laylalaylay ay şimdi karnıma ağrı girdi dizlerime kadr sanki adet olucakmışım gibi oldum şuan 🥴🥴🥴 Adetmi olucam acaba ya
ummanela Beybi_2022 merhaba benim 4 gün kala çıkmıştı ama betam çok düşüktü. Sonra iki güne bir kan verip düzenli artışı takip ettim. Bir ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım çünkü aynı değerle öğrenmiştim yine aynısını yaşamaktan korktum. Tavsiyem sabredin reglinizden sonra kan verin💐 inşallah istediğibiz güzel sonuçları alırsınız🤲🏻
Laylalaylay Beybi_2022 bence benim gibi erken yumurtladıysan Çomar çünkü ben battan 8 gün önce öğrendim hem de normal kaset testle, yani erken gebelik testi değildi, ama sabah ilk idrar ile yapmıştım