Gmzpkr Laylalaylay öyle düşünme canım vallahi Eğitim koç vs bunların hiç birine katılmadım katılmayı dişünmüyorum 😃😃😃 1 ci sezeryan oldu buda olursa Allah nasip ederse sezeryan olucak doktorumdan çok memnun gerisi Allaha bıraktım ahahahha😃😅🥹
Laylalaylay Gmzpkr anladım canım inşallah bakalım o zamanlara daha çok var her şey çok güzeldi sağlıkla mutluluklar ilerler inşallah 💃😂💘
Laylalaylay Gmzpkr evet canım kasıklarım ağrıyor özellikle sol tarafım çok ağrıyor, eğilince kalkınca çok ağrıyor senin
Gmzpkr Laylalaylay evet ağrı var ama tam ortada dolgunluk ağrısı var böle hafif sancımsı ağrı oluyor geçiyor canım🤯🤒🥹
Gmzpkr Laylalaylay evet evet bi an ama keskin değil benimki sonra geçiyor hiç olmamış gibi 😁😁 Yarın sabah kan vermeye gidiceksinn dimiii🥳🥳🥳
Laylalaylay Gmzpkr aynen çiçeğim inşallah duruşmadan önce yetişirsem biraz erken uyanmaya çalışcam işte 😂
Gmzpkr Laylalaylay haberlerini bekliyorum kuzumm 🥳🥳🥳 Bende yarın akşam vereyim bakalım Dün akşam eşim kan verver diyip durdu vermedim😂😂
Dryfrmzz25 Gmzpkr doktor kontrolüne gittim canım çok şükür keseyi gördük haftasıyla da uyumlu bir sıkıntı yok maşallah 🥰
Laylalaylay Gmzpkr teşekkür ederim çiçeğim sen ne zaman vercen 😂 ben herhalde pazartesi giderim doktora ya
Gmzpkr Laylalaylay ben yarın akşam veririm canısı 1 rutin atlamış olurum Beta hcg kaç ta acaba kese gözüküyor ya🥹🥳 Onu öğrenmemiz lazım
Arifehass Aysem2 ben adetten 4 gün sonra bile kanda negatif çıktı 0.1 Adetten 11 gün sonra idrarda silik çıktı ve sonra pozitif idi Başka belirtileriniz varsa bekleyin derim her şey olabilir inşallah
Aysem2 Arifehass saol canım vala belirti yaşıyorum ama tabi kısmet bakalım belki benimde öyle olur dediğiniz gibi 🥰
Dryfrmzz25 Gmzpkr çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerde sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri inşallah 🥰😘