Dryfrmzz25 Jeonxx bende aynı 4 gün varken öğrendim 24 Eylül’de hasta olmam gerekiyor olmadım sizin nasıl artış iyi oldumu ne zaman gideceksiniz kontrole
Jeonxx Dryfrmzz25 16 64 154 269 çıktı bakalım artışlar iyi perşembe günü tekrardan vericem 585 üzeri olması lazım dedi doktor inşallah sağlıklı gebeliktir beklemedeyim 🫠
Gmzpkr Dryfrmzz25 merhabalar kese göründümü siye yazabilirmisiniz bende haftaya gidicem doktora gittiğim gün tam haftam 5+4 olucak sizinde galiba yarın 5+4 🤩
Laylalaylay Gmzpkr ay canım ben bi de şey öğrendim, ilk keseyi görüyormuşuz sonraki gittiğimizde bebeği görüyormuşuz sonraki gittiğimizde kalbini 🥹 yani keseyle bebeği aynı anda görüyoruz sanmıştım ben ona da beklemek gerekiyormuş
Dryfrmzz25 Gmzpkr aynen yarın 5+4 tabiki yazarım buraya yarın sonucu sizde dua edin bari haberiniz olmuşken🥰
Gmzpkr Laylalaylay canımm bazen bebeği de görüyor lar belli olmuyo o bazen gözükmüyor kısmet artık biz bi gidelimde ahah 🤓 Benm bat dündü 😏 İlk oğlum çok enterasan olmuştu canım 6 haftalık gibi demişti kalp atışını duymuştuk ondan ümidim var bakalm🤓😎 ama bazıları 7 haftalık 8 haftalık duyuyor neler olucak görücez bakalm sen ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun randevu aldınmı🤓
Gmzpkr Dryfrmzz25 Dryfrmzz25 tamm merakla bekliyorum inşallah hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum
Laylalaylay Gmzpkr yok canım randevu almadım da zaten çok sıra olmuyor gideceğim doktor sakin kalabalık bir doktor değil 😂 işte ne saman gideceğime karar veremedim 😂 haftaya Pazartesi mi gitsem Salı mi çarşamba mı 😂😂
Dryfrmzz25 Gmzpkr doktor kontrolüne gittim canım çok şükür keseyi gördük haftasıyla da uyumlu bir sıkıntı yok maşallah 🥰
Gmzpkr Laylalaylay benm doktorum hınca hınç dolu randevulu bile bekliyoruz 👹🤢🤩🤯😷 biraürü gebe karnı burnunda görücem şimdi ahahaha🥸🥸🥸
Laylalaylay Gmzpkr ama ne güzel orda imkanlar daha güzel ya, doğum koçu, gebe eğitimleri, spinal mesela , bunlar küçük şehirlerde hiç yok 😂
annelik_4 Dryfrmzz25 hemen hemen aynıyız sanırım benim sat 29 Ağustos 29 Eylül’de 2 gun gecikince bide belirt olunca evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün kan verdim 320 çıktı 4 haftalık dedi sağlık ocağındaki doktorda dedi normal doktora randevu al 2 hafta snra git keseye baktır dedi haftaya kese görmeye gidcm insaAllah görürüz 🤲
Dryfrmzz25 annelik_4 evet aynıyız gerçekten 🤗 inşallah göreceğiz ben inanıyorum sizin yumurtalama hangi gündü
Gmzpkr Laylalaylay öyle düşünme canım vallahi Eğitim koç vs bunların hiç birine katılmadım katılmayı dişünmüyorum 😃😃😃 1 ci sezeryan oldu buda olursa Allah nasip ederse sezeryan olucak doktorumdan çok memnun gerisi Allaha bıraktım ahahahha😃😅🥹