annelik_4 Allah hepimizin yardımcısı olsun insaAllah bu yolu sağlıkla hayırla tamamlar bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla hayırla alırız insaAllah🤲 ilk gebelikte insan hiçbsy bilmiyor gerçekten😕
Laylalaylay annelik_4 amiiin inşallah çok güzel dualar bunlar 💘 aynen öyle canım ben de öyleyim işte şimdi yine kan verip geldim bakalım 1.5 saate çıkar , senin bat ne zaman
annelik_4 Laylalaylay 29 Ağustos canım 2 gün gecikti kan verdim betam 320 çıktı sağlık ocağındaki doktor gebelik kaydına 1 Eylül diye geçmiş ama son adet tarihim göre şimdi 4+6 haftaligiz💜isteyen herkese sanada nasip etsin insaAllah☺️
Laylalaylay annelik_4 amin canım inşallah benim da 6 sıydı daha 4 gün var ama şok şükür betam güzel artıyor inşallah böyle de devam eder 🧿💘
Gmzpkr Laylalaylay ay bende sanki hasta olucakmışım gibi bi ağrı başladı normalde bu ağrıdan bi kaç saat sonra hasta olurum yani Normaldede benim adet günüm bugün Adetmi olucak nolcak
Laylalaylay Gmzpkr işte ben 3 gündür öyleyim canım, öyle belim ağrıyo ki hele göğüslerim, arada da sancı giriyo kasıklarıma, bi de küçük lavabomu yaptıktan sonra inanılmaz ağrıyo kasıklarım senin de öyle mi, zaten çok sık tuvalete çıkuyorum
annelik_4 Laylalaylay ben bı kez kan verdim oda 320 çıktı daha da baktirmadim betaya sağlık ocağındaki doktor dedi 2 haftaya direk doktora git kesene baktır
Laylalaylay annelik_4 ay teşekkür ederim canım, ben temmuzda kimyasal geçirdim o yüzden korkuyorum 2 güne bir baktırıyorum 🥹
Abdulzade damlalmila2017 reglim 18eylüldeydi, 15eylül kan verdim. Biraz az çıktı 19eylülde yeniden kan verdim baya bir çoğalma vardı