Laylalaylay Gmzpkr işte ben 3 gündür öyleyim canım, öyle belim ağrıyo ki hele göğüslerim, arada da sancı giriyo kasıklarıma, bi de küçük lavabomu yaptıktan sonra inanılmaz ağrıyo kasıklarım senin de öyle mi, zaten çok sık tuvalete çıkuyorum
Gmzpkr Laylalaylay bende sık wc ye çıkma yok valla kasık ağrımda sabah oldu işte şuan hiç ağrım vs yok mesela Ama senin bu belirtilerin benm ilk oğluma hamileykenki halimi anlatıyor 🤓🥳 Kesin erkek senin bence 🤣🤩😍🫶🏻💜🥳
Laylalaylay annelik_4 ay teşekkür ederim canım, ben temmuzda kimyasal geçirdim o yüzden korkuyorum 2 güne bir baktırıyorum 🥹
annelik_4 Laylalaylay insaAllah bu sağlıkla ilerler kucağına alırsın bende Şubat’ta kimyasal gebelik yaşadım adet olacağım gün belirtiler başladı kahverengi akıntım oldu ertesi gün kan vermeye gittiğimde kanamam başladı ne yazık ki değerlerim düşmüştü Allah bı daha yaşatmasın kimseye bizede bu minnaklara sağlıkla kavuşuruz🤲🤲
Laylalaylay Gmzpkr ayyy o zaman böyle miydin sen 😂😂 valla bana hiç fark etmez ikisini de çok severim tabiki mis mis kokulular 💘💘
Laylalaylay annelik_4 anladım canım benimki de aynı olmuştu 27 ile öğrenmiştim 5 gün sonra bi gittim 25
Gmzpkr Laylalaylay aynısıydım belimi hele sanki ikiye ayırıyorlardı öyle ağrı eve gelince bolbol dinlen bence canım 😍💜🥳
Gmzpkr Laylalaylay nerede oturuyorsun hangi il ilçe hangi mesleği yapıyorsun ve en önemlisi adın nedir laylalaylay 😁😁😁 Çocuklardan kendimize zaman ayıramadık ahahah😅🫶🏻
Gmzpkr Laylalaylay Laylalaylay ben perşembe vermeyi düşünüyorm canım 🤓 Bekleyelim bakalm birazcık neler oluyor 🤣🤣 Ben istanbuldan yarışmaya katılıyorum ve muhasebeciyim🥲😅
Izell damlalmila2017 ben bir hafta kala öğrendim evde yaptığım testtede belli oldu ama tabii herkeste aynı degil
Laylalaylay Gmzpkr normalde nerelisin peki canım çok mu uzak memleket, ben İstanbul’da okudum da o yüzden çok seviyorum ama eşimle bayramda gezmeye gittik ayyyy her yer Arap olmuş çok moralim bozuldu
Gmzpkr Laylalaylay biz doğma büyüme istanbulluyuz memlekette bana istanbul Ama Aslen trabzon erzincan karışık😁