Laylalaylay Gmzpkr ay ben niye kız hesaplıyorum 😂 27 yaşındayım ve Çin yılı şubattan önce doğanlar için 2 ekle diyor 29 ve eylülün kesişimi kız gösteriyor
annelik_4 damlalmila2017 benim 2 gün gecikince evde 3 test yaptım pozitif çıktı ertesi gün sağlık ocağında kan verdim beta 320 çıktı 3.5 haftalık dedi 10 ekime randevu aldım inşallah keseyi görürüz 🤲
Laylalaylay Gmzpkr bence tutunmuş ya haftaya zaten çoktan 1500 kerî geçer keseyi randevu tarihinde görmüş olursun, hatta daha önceye bile görünür bence, benim bat 6 😂 bakalım sabah da ben vericem, akşam sen sabah ben böyle böyle kollar delik deşik oldu 😂
Gmzpkr Laylalaylay biz daha çok deldiririz kolları Allahtan hemşire morartmıyor çok hepsindede aynısına denk geldim😅😅😅😅 Ayy sabah verince sonucu benimle paylaş zaten aramızda birkaç gün var sadece 😍😍 Doktora ne zaman gideceksin🤓
Laylalaylay annelik_4 bence kesesi oluştuğu için yerleşmiş sayılıyordur diye tahmin ediyorum ama eğer geç döllenme falansa daha yeni yerleşiyordur
Laylalaylay Gmzpkr öyle bir bel ve karın ağrısıyla uyandım ki sanki reglim 😂kız bu hamilelik ne zormuş sen yine tecrübelisin
annelik_4 - Gmzpkr kızlar arka basenimin arkasında hep çizik çıkmış gebeliği öğrendiğimden bu yana olusmus sizce çatlaklar için daha erken değil mi 4+3😑
Gmzpkr Laylalaylay ay bende sanki hasta olucakmışım gibi bi ağrı başladı normalde bu ağrıdan bi kaç saat sonra hasta olurum yani Normaldede benim adet günüm bugün Adetmi olucak nolcak