Caglali mimar_anne benim değer 189 iken vajinadan gördü 2-3 gün sonra 474 oldu 4 gün sonra göbekten gördü
mimar_anne Evrmmm bende cumaya randevu alıcam bugün 773 çıktı değerim cumaya kadar 3000 lere çıkmış olur inşallah
Serendipity16 mimar_anne bel ağrısı dışında belirtim yok göğüslerim bile ancak dokununca acıyor keseyi gördük şu an cuma günü randevum var inşallah bebekte gözükür. Ayrıca pıhtılaşmadan dolayı doktor iğne verdi o biraz beni psikolojik olarak zorluyor 😕
mimar_anne Serendipity16 bende iğne kullanıyorum oğlumda da kullandım hepsine alışıyorsun canım yeter ki sağlıklı olsunlar
Caglali eso14 ben şuan o streslerdeyim iyi yapıyorsun 5+3 günlük gittim kese gözüktü bebeği görmek için daha küçük dedi Yarın gidivem hem bebek için hem kalp atışı için şuan 6+2
eso14 Caglali işte bende çok stres olup korkan insanım. O yüzden garantiye aldım işimi. Bebeğide görür kalbini duyarsın inşallah bacım
Mnrsln 4+3 le aranızdayım 🤭 21 Eylül adetimin ilk gününde öğrendim beta 613tü. 23 Eylül’de 978 çıktı ama vajinal ultrasonda kese daha görünmedi. Yarın tekrar kan vereceğim 1500 ün üzerine çıkmış olması gerekiyor dedi Dr. 🙏
77Bebek35 Mrvslcht günümüz aynı beklenen adet 22 eylüldü ama olmadım kaset test yaptım ıkı tane dırek pozitif cıktı kan verıcem yarın doktora ne zaman gitsem bılemedım
Kurabiyem_33 77Bebek35 bence tahminen 5 6 haftalık olduğunda gidin keseyi kalp atışını fln da görmüş olursunuz 💕
Esraebrarsahin 77Bebek35 benimde günüm aynı sizinle kan verdim 420 ydi yarın tekrar vericem inşallah yükselmiştir
Kurabiyem_33 mimar_anne bende bugün öğrendim teste sonra acile gittim kan verdim beta 163 çıktı biraz düşük ama benim tahminime göre 3 haftalık daha 🥺❤️😍2 hafta sonra doktor kontrolüne gidecegim inşallah
mimar_anne Kurabiyem_33 ben oğlumu 6.65 değerle öğrenmiştim canım şimdi ki gebeliğimi de 86 ile artar 2 güne bir takibi yap gözün aydın sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏼🥰
77Bebek35 Mrvslcht keseyi gorsem bebeği görmesem yada kalp atısını düşünüp durucam o yuzden 7 haftalık oldugum haftaya randevu alıcam kısmetse
Aycskn mimar_anne 6+5 den selamlar hanımlar ben kan testi verdiğimde reglme 2 gün vardı daha beta 213 çıktı diğer yazılanları okudum 1000 lerde değerler benimki normal mi bilemedim 5 haftalıktı karından us ile keseyi gördük çok şükür kese büyümüş de bebeği göremedik daha 🤔
mimar_anne Aycskn 5. Haftada bebeği görmen erken döllenme olmadıysa zor canım zaten bundan sonra görürsün inşallah bebişi 🥰
Cansuarya1 mimar_anne Ben adetin ilk günü beta 25kenn öğrendim. Şuan 6.haftayaa giriş yaptım. .haftada keseyi gördük. Bu haftada kalp atışını ve kuzuyu görcez inşallah. Pcos var bende Tedavidr gördüm bırakmıştım 3 aydır kendiliğinden geldi mucizem. Koku hassasiyetim bide baş dönmem var 🤗