Esmam_ela25 Bizde 4 haftalığız sık sık tuvalete gitmekten başka bir belirti yok daha bide iştahım açıldı baya 😊
mimar_anne Esmam_ela25 tuvalet olayı bende de çoktı yaa ama şuan göğüs hassasiyeti ve uyku ağır basıyor 😁
Aylin969696 mimar_anne İnşallah hepimizin ki sağlıkla ilerler peki keseyi 4+6 da gördükten sonra kalp atışını hangi haftada duydunuz ben oncekinde hic kalp atışını duyamadım çok merak ediyorum şuan
mimar_anne Aylin969696 6+4 de gördüm kalp atışını ama duyamadım canım cihazdan da kaynaklı 7+3 de net duymuştum ☺️
Aylin969696 mimar_anne ya bende 6+4ydeyken kontrole gidicem haftaya pazartesi inşallah duyamasamda doktor kalp atışı var der sabırsızlıkla bekliyorum 🥰
Sirine06 İlk gebeliğim beta öğrendiğim 1600 dü 5. Haftadayım keseyi gördüm cuma günü doktor kontrolümüz var sağlıkla kucağımıza alalım folik asit b12 ve guatr ilacı kullanıyorum🤭 fazlaca mide bulantısı uyku hali ve mide yanmam var
semra34_erkan Merhaba anneler nasılsınız beta hcg değerim 356.49 ikinci gebeliğim doktor randevum 10 ekimde hafta olarak kaç oluyor unuttum 4.5 hafta dediler ama dogrumu ?
mimar_anne semra34_erkan hayırlı olsun ona son adet tarihine göre hesaplaman lazım canım son adet tarihinin başlangıcı ne
Evrmmm semra34_erkan betam 481 di doktor bana 1 yada 1 buçuk haftalık dediii güvenmedim başka dokta gittim oda aynı şeyi söyledi
ArasKemalvekardesi Benim salı günü kese için doktor çağırdı cuma günü beta 1030 çıkmıştı 15 ağustos adet tarihim 11 temmuzda da kürtaj olmuştum insallah sağlıklı ilerler hersey
gulsenn38 Aylin969696 canım benim de bi düşüğüm var o yüzden bende erken gidicem yarın 4+6 oluyo. Tedbir amaçlı mı başladı progesterona acaba
Evrmmm mimar_anne biz şuan 4+5 olduk 4+2 de öğrendiğimde betam 1000 di bir gün önce kan verdim ben ertesi gün ultarasona girdim doktorum o zaman tam haftasını söyledi sağlıkli gebelik kesen göründü dedi ultason resmini aldkkk
mimar_anne Evrmmm bende cumaya randevu alıcam bugün 773 çıktı değerim cumaya kadar 3000 lere çıkmış olur inşallah
Selma2412- Evrmmm ben unuttum doktora sormayı canım uygulamayla aynı haftada mı olduğunu söyledi doktor bazılarını geri çekebiliyormus haftasını