Selma2412- mimar_anne 1542 de gördüm betayı yaklaşık 5 gun sonra da keseyi gördük canım Allah’ın izniyle haftaya kalp atışını dinlemeye gidicez nasib olursa 🤲🏻
77Bebek35 Mrvslcht keseyi gorsem bebeği görmesem yada kalp atısını düşünüp durucam o yuzden 7 haftalık oldugum haftaya randevu alıcam kısmetse
Mrvslcht 77Bebek35 doğrudur canım ama ben merak ediyorum kese varmı yokmu sen için nasıl rahat edecekse öyle yap🤗
Selma2412- Evrmmm ben unuttum doktora sormayı canım uygulamayla aynı haftada mı olduğunu söyledi doktor bazılarını geri çekebiliyormus haftasını
Evrmmm Selma2412- uygulamada 5 haftalık gösteriyorduuu doktorum net söylediiii ben dedim uygulama bu şekil die yanıltma payı olabilir dedi ama net ultrasonda çıktı bende uygulamada ona göre ayarladm
mimar_anne Kurabiyem_33 ben oğlumu 6.65 değerle öğrenmiştim canım şimdi ki gebeliğimi de 86 ile artar 2 güne bir takibi yap gözün aydın sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏼🥰
mimar_anne Aycskn 5. Haftada bebeği görmen erken döllenme olmadıysa zor canım zaten bundan sonra görürsün inşallah bebişi 🥰
Aycskn mimar_anne 6. Haftada görmedik bakalım cumartesi bi daha bekliyor doktorumuz ilki boş gebelikti kürtaj kararı verilmişti bu sefer hayırlısıyla umudumuz var 😍
mimar_anne Aycskn ay hadi inşallah canım oğlumda 6+4 karından bizde görememiştik vajinal bakmıştı o şekilde görmüştük daha erkendir muhtemelen bu gitiğinfe görürsün inşallah 🥰
Kurabiyem_33 77Bebek35 bence tahminen 5 6 haftalık olduğunda gidin keseyi kalp atışını fln da görmüş olursunuz 💕