Halilesma Semrat inşallah canım benim inşallah 🤲 rabbim gönlündekini nasip etsin bu güzel duyguyu tattirsin
Semrat Srfclkkl aynen öyle salinca oluyor canım aslnda daha önce yaşadım bu durumu kizimda ve 2.hamilelgmde 2.si kalbi durdu ondan snra tekrar duaunmye başladık hayrlsi artık Bakalım belli olur 2 güne
wunder1306 Semrat benim bügünle 3 gün kaldi hadi insallah ikimizde ayni anda hamile oldugumuzu ögreniriz kiiiz 🌸🌸🌸
Donthappymom Semrat inşallah canım kardeşim aha hasta oldum diyip sürekli lavaboya gidiyormuş ama sonun da olmadı şuan 7 aylık karnı darısı bize olsun 🫶🫶
Nigar777 Semrat cok cok silik ama gozukuyo..sen yinede heyecan yapma kuzum..insAllah yarini bekle adet olmazsan testi tekrar yap eger varsa cizgi biraz da olsa koyulasir..insAllah ikkmizde gebe kaliriz ve isteyen her kes tabi
Semrat Nigar777 aynen kuzum olmazsam tekrar yapcam inslh ya inslh hamile.kaliriz ikimzde dua edelim birbrmze 🤲🥰🥰
Buseemm Semrat ben senden gaza geldim yaptim dayanmazdim senin yerinde olsam fln desin ya gittin carsida nöbetçi eczane aradim aldim test az once yaptim yine ayni hüsran…
Semrat Buseemm kuzum senin bat ne zamndi peki adeti bekleyelim kız benimde daha belli değil baksana bi pozitif bi negatif adeti bekleyelim hiç belli olmaz dua edelim canım benim 🤲🥰🥰
Semrat Donthappymom yaaa masallh kuzum şuan sol tarafmda hafif batma var sanki ama psikoljikmi bilmyrm valla inslh vardr tüm isteyenlerin burda güzel hbrler veririz birbrmze 🥰😘💞
Donthappymom Semrat inşallah psikoloji değildir benim de budefa adete sekiz gün kala göğüsleri ağrımaya başladı bu kadar erken olması belki dedirtti ama ağrısı azalıyor gibi normalde adete yakın git gide artması gerekmez mi bilmiyorum kaç günün var dı senin bata