Semrat Buseemm olmadi bi kaç gün daha bekle kan ver canım geçen ayda geciktm demistin sanrm i slh vardır ama 🤲
Donthappymom Semrat inşallah psikoloji değildir benim de budefa adete sekiz gün kala göğüsleri ağrımaya başladı bu kadar erken olması belki dedirtti ama ağrısı azalıyor gibi normalde adete yakın git gide artması gerekmez mi bilmiyorum kaç günün var dı senin bata
Semrat Donthappymom yarın adet günüm canim Geçen ay bundan 3 gün önce oldum ama genelde bugün ve yarın oluyorum senin kaç gün var canım benim göğsümde ağrı flan yok kişiden kisiye degiseblr belki ilk hamilelgmde ogrendktem sonra gogsum agrmya baslamsti mesela
Roro Bende erken gebelik testimde kuruma çizgisiyle öğrenmiştim inşallah senin de öyledir yaptığım 2 testte silik çakmasına rağmen başka bir markada hiç bişey çıkmamıştı kan verdim 90 çıktı hcg inşallah vardır seninde inşallah
Semrat Roro yaaa ne güzel canım maşallah inslh benimde öyledir yaa 🥰😊🤲🤲💞 bendde bi ckti bi çıkmadı beklyrm bende yarını
Semrat Nurellaa_eymen yarın adet olmazsam pazartesi kan vermeye giderim canım dayanamam çok zor 1 hafta 🙈🙈😊