Semrat ya doktorlara ne bakiyom evladi veren rabbim sonucta. Bak bugum komsum bi hilaye anlatti. Bi kadin varmis 18 yildir evli hep denemisler olmamis doktorlara gitmis etmis tup bebek denemis defalarca olmamis ve bi sorunu da yok kadinin en son bakimis ki belli ki olmicak nasipde yok birakalim artik demisler sonra bi kac ay felan gecmis kadinin reglisi gelmemis sonra du bakalim belki gelir diyip beklemis beklemis sonra ablasina demis boyle boyle ben heralde erken menapoza girdim ondan reglim gelmiyo demis sonra ablasi da du bakalim biraz daha bekle olmassan doktora gideriz demis kadin da biraz daha beklemis bakmis ki hala regli olmuyo kocasina demis gidelim doktora diye, sonra kocasi da iste demis ablanla git benim ne isim var felan diye kadin kizmis kocasina zorla goturmus ablasi da gelmis onlarla sonra doktor ultrasonla bi bakiyo ki kadin 4 bucuk aylik hamile ama haberleri yok sonra adam kizmaya baslamis biz o kadar tedavi yaptik denedik yillarca 18 yilimizi verdik doktor dalga mi geciyon bizle diyip doktora bagirmaya baslamis inanmamis sonra ordan cikip baska doktora gitmis doktorda demis ki suan hastalrim var bakamam hastalr beklerse eger hemen alayim sizi demis adam diger hastalara yalvarmis resmen hayat memat meselasi felan derken hastalar musade etmis hemen girip doktor bakmis kadina ulstrasonla adam da demis ki bak sen bana ne dersen benim icin o bana kesin bisi osyle bu kadin hamile ki degil mi diye sonra doktorda hamile demis. Adam orda bayilmis tabi. Düşünsene hic bir sorun yokken yillarca detavi goruyosun deniyosun bi de 18 yil yani bakiyosum ki menapoz oldum derken kadin 40 yasinda hamile odogunu ogreniyo bide hic tedavisiz dogal yolla hamile kalmis rabbimin kudreti iste bak. Allah evladi istediginde degil gercketen ihtiyacin oldugunda verirmis. Rabbim isteyen ihtiyaci olan hak eden insanlara nasip etsin insallah ☺️☺️🤲🏻🤲🏻🤲🏻