sunax Zeybal34 ooo erken olmasına rağmen çıkmış çok sevindim rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah 🌼 nasıl beslendin yattın mı sürekli sigara içiyor musun bizimle paylaşabilir misin 🙏
Zeybal34 sunax Amin inşallah. Sigara kullanmıyorum. Doktorum 4 gün yatmamı söylemişti. 4 gün boyunca sürekli yattım. Beslenmeme gelince tek eklediğim şey havuç oldu günde 3 tane havuç yiyorum. Bol bol meyve yiyorum o kadar. Yani hiçbir farkı yok diğer günlerden. yatmamın haricinde.
Seds Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin kızlar gününden önce test yapıp da morelinizi bozmayın bence ve kesinlikle ilaçlarınızı birakmayin
Seds Bende Ağustos 24 transfer oldum çok şükür pozitifi aldım ama bu kez yoğun kanama yaşadım 1 hafta içinde 2 defa kan sulandırıcı iğneyi bıraktık bakalim
cansugunes0210 sedam94 anladım hayırlı olsun benlm transfere var daha da merak ediyordum ondan sordum teşekkür ederim
Zeybal34 cisemcisem inşallah öyledir ya 5 gün var daha kanda test günüme Yanıltmıyodur umarım bu testler
cisemcisem Yasemincee26 benim 19 eylüldü canım bugun 5. Günüm test yaptım ama negatif cıktı daha erken gerçi moralimi bozmadım pazartesi bidaha yapıcam
Cannnnur Zeybal34 hayırlı olsun inşallah olur bende 22eylulde oldum inşallah tutar daha 2ci gunumdeym belirtm yok
bubuiledudu Kızlar perşembe transfer oldum 2 iğne var enox ve progestan dex bana saat önemli değil denildi sizler saatle mi oluyorsunuz igneleri? Opu oncesi ignelerim saatliydi bunlar değil hap ve fitil de saatli değil bakıyorum herkesin saati var
Zeybal34 bubuiledudu bana mümkün olduğunca aynı saat yap dendi. 19.50 -20.00 arası yapırım öyle başladım öyle devam ediyorum.