Zeybal34 bubuiledudu bana mümkün olduğunca aynı saat yap dendi. 19.50 -20.00 arası yapırım öyle başladım öyle devam ediyorum.
Zeybal34 Zeybal34 fitili gübde 4 kez kullanıyorum . Saatleri var. AÇIKCASI 10 TANE İLAÇ KULLANIYORUM. BÜTÜN İLACI DA SAAT BELİRLEDİM ÖYLE DEVAM EDİYORUM.
cisemcisem Yasemincee26 benim 19 eylüldü canım bugun 5. Günüm test yaptım ama negatif cıktı daha erken gerçi moralimi bozmadım pazartesi bidaha yapıcam
Zeybal34 cisemcisem pozitif olduğuna inanıyorum erken olduğu için çıkmıyodur dediğiniz gibi. Hayırlısı inşallah
Yasemincee26 cisemcisem canm benim neden bu kadar erken test yaptın sakın hayal kırıklığı yapma. Bebegin seninle inşallah elini karnına koy konuş hep çok minik şuan öyle düşün
cisemcisem Yasemincee26 günaydınn kızlar yaptım testi negatif tutmadı sanırım benim . Hafif agrı da baslamıstı psikolojik demek neyse 30 unda birdaha artık💁🏼♀️
cisemcisem Zeybal34 günaydınn kızlar yaptım testi negatif tutmadı sanırım benim . Hafif agrı da baslamıstı psikolojik demek neyse 30 unda birdaha artık💁🏼♀️
Zeybal34 cisemcisem günaydınn bence kanda eminim pozitifi görüceksindir. Umudunu yitirme hemen. Hayırlısıyla inşallah🤲😊
Fatma-00 Arkadaşlar benim de bugün altıncı günüm sırt üstü yatınca biseyim yok ama genelde soluma dönüyorum sancım oluyor başınıza geldimi hic
Zeybal34 Fatma-00 benimde tam tersi sırt üstü yatınca belim ağrıyordu. Soluma yatınca da ara sıra batma oluyor ve balonlar patlıyor sanki içimde.
Zeybal34 Ya çok sinirlerim bozuk. Gün içinde bi tuzlu yiyorum ardından dakika geçmiyor tatlıya geçiyorum ya ekşiye çok saçma sapan şeyler yapıyorum. Ne görüyorsam yemeye başlıyorum.Doymuyorum. Hep yemek istiyorum. Sizde de öyle oluyor mu acaba?
cisemcisem Zeybal34 amannn ye gitsin saglıklı şeyler yemeye dikkat et sadece bu arada senin 3. Gün mü 5. Gün embriyosumu