cisemcisem Zeybal34 benimde aynı 19 eylülde 2 adet transfer ayın 30 unda test dediler senşn hangi gün
Zeybal34 cisemcisem bana 29 eylülde test yap dedi. 2 gün sonra tekrardan yaptırıcaksın yükseliyor mu ona bakalım dediler. Yani 29 ve 1 inde.
sunax Zeybal34 ooo erken olmasına rağmen çıkmış çok sevindim rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah 🌼 nasıl beslendin yattın mı sürekli sigara içiyor musun bizimle paylaşabilir misin 🙏
cansugunes0210 sedam94 bişey soracam bende tüp bebek tedavisine başladım da bu çift embriyo tek embriyo bu tercih bize mi baglı yoksa yumurtalara mı??
sedam94 cansugunes0210 benim 2 embriyom kalmıştı doktorum istersen ikisini de transfer edeyim şansın yükselsin dedi bende o şekilde istiyodum zaten. Öncesinde aşılama yaptırmıştım olumsuz olmustu
cansugunes0210 sedam94 anladım hayırlı olsun benlm transfere var daha da merak ediyordum ondan sordum teşekkür ederim
cisemcisem Zeybal34 allah gönlüne göre versin canım ben yaptım negatif bakalım iki gün sonra bidaha yapıcam
Zeybal34 cisemcisem eminim ki 2 gün sonra yaptığında pozitifi görüceksin buna inanıyorum. Hayırlısıyla inşallah.