Unzile07 Emel_34 kimseye kimseye göstermesin zaten yaşamayan anlamaz sadcee destek olmaya çalışıyor ama olamıyor , Allah bidaha göstermesin ordada cennet kuşuna ihtiyacımız var çok şükür 🙏🏻 insan buna bile şükrediyor bi süre sonra
Fatimanur Emel_34 bende 11+0 ama doktorum bana da 12 Nisan dedi canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ☺️
Emel_34 Civciv_ ben de oyle düşünüyorum ama Bızım kaynana tarafı kutlamaları çok sevıyor 😅 ama ben gereksız masraf yapmak ıstemıyorum helekı. Bu haldeyken
Sevvalhmrc Yazılanları okudumda halime bin şükür 🤲🏻 ikinci gebeliğim bi oğlum var her iki gebeliğimde de ne bulantı yaşadım ne koku hassasiyeti be aşerme sanki hamile değilmişim gibi hissedemiyorum birşeyler 😅
Gayee16 Vandb bende aynı şekilde serumlarla ayaktayım açım ama asla bir şey yiyemiyorum bugün tam 11. Haftaya girdik çok şükür azalmaya başladı
Emel_34 Gayee16 Allah yardımcımız olsun ben suan vıtamın hapı kullanmaya korkuyorum hıc kullanmazdım eskiden hap dokunuyor diye Suan ağlayarak ıcıyorum
Emel_34 Civciv_ al bendende okadarı bıde kız hıssedıyorum zaten ogrendıkten sonra hazırlık galan derken hıc bekleyemem ılla ogrenecem