Sevvalhmrc Emel_34 Vallahi bulantı felan olmasın da ama şu aşerme olayını yaşamak isterdim yaaa bazen kendimi zorluyorum da olmuyor 😂 kocaya yaradı vallahi biraz oda zorlansın isterim 😅
Emel_34 Gayee16 Allah yardımcımız olsun ben suan vıtamın hapı kullanmaya korkuyorum hıc kullanmazdım eskiden hap dokunuyor diye Suan ağlayarak ıcıyorum
Emel_34 Civciv_ al bendende okadarı bıde kız hıssedıyorum zaten ogrendıkten sonra hazırlık galan derken hıc bekleyemem ılla ogrenecem
Eslem2112 Sevvalhmrc valla aserme çok zor ben TV de interneette ne görsem onu aseriyorum kaç gündür çiğköfte aseriyorum ama getiren yok 😂
Emel_34 Sevvalhmrc aşeren oluyo bende ama yıyemıyorum bazen ıyıyım ama ıyı degılmısım gıbı davranıyorum sende öyle yap 😅
Nursemom_ Emel_34 bende 7 aylıgım gebeligimizde aynı yakın bende bugun 11+5 bende mart sonu nisan başı dıyorum ama bazende ben gbi 7 aylık gelirse diye dusunmeden edemiyorum 😂😂
Emel_34 Nursemom_ kız hıc sorma ınsallah erken gelmezler eskı zamanla su zaman aynı değil bı Bızım sağlığımıza bak bide annelerımızın ınsaşşah zamanın da gelir yavrucuklar 🥰🙏
Sevvalhmrc İlk çocuğum oğlan inşallah bu defa bi kızım olsun istiyorum sağlıkla hayırlısıyla ailede de kız bebek çok yok genetik hep erkeğe baskın 😌
Emel_34 Sevvalhmrc bende kız ıstıyorum kayın pederımde kız ıstıyo ıkı oğlu var sadece esımde dıyor ılkı erkek Ikıncısı kız olsun sıparıs verıyo haspam 😅
Eslem2112 Emel_34 benim 12+2 canım tahminen benim nisanin ilk haftası ama sezeryan olacağı için daha erken olur
Reyyan04 Emel_34 bnde hem ameliyatlıyım hemde hamile bide kzım hiç durmuyor sabah altıda başlıyor gün akşam 12 ye kadar ayaktayım