Unzile07 Emel_34 ben ilk bebeğimde sezeryan oldum 39 haftalıkken bebeğimi kaybettim mecburen ikinciside sezeryan yani
Rumeysahin Emel_34 10+3 oldukkk 9. Haftadan sonra başlayan bulantı 5. Haftadan beri olan kanama alanı lekelenme ve kanama çok zorlu yollardan geçiyoruz nazlı bir bebiş gelecek sanırım 🐣
Emel_34 Rumeysahin benımkı 7 de başlamıştı bulantım kalbi attığında kanamam hıc olmadı sımdıye kadar bı sıkıntı yok ama bı aydır gıtmedım haftaya gıdıcem çok merak ediyorum son durumu
Unzile07 Emel_34 Allah tanıdığım tanımadığım düşmanıma dahi göstermesin çok zor bişey evladıyla sınanıp acı çekmesi Allah aratmadan tekrardan nasip etti çok şükür 🙏🏻
Rumeysahin Emel_34 çok hızlı büyüyorlar kanamadan dolayı hafta hafta ultrason vardı her anını görmüş olduk 🥰
Emel_34 Unzile07 amin inşallah 🙏 Eskıden anlamıyordum görmeden insan üzülürmu diye ama sımdıden okadar cok alıstımkı bıde ağrı falanda cekıyorsun hayaller kuruyorsun gerçekten yaşayan anlarmış Allahım kimseye göstermesin bu durumu
Unzile07 Emel_34 kimseye kimseye göstermesin zaten yaşamayan anlamaz sadcee destek olmaya çalışıyor ama olamıyor , Allah bidaha göstermesin ordada cennet kuşuna ihtiyacımız var çok şükür 🙏🏻 insan buna bile şükrediyor bi süre sonra