Emel_34 ilkgozagrim__ yanı ben gun olarak sonlara doğru bılırler ortalama söylüyorlar ay olarak eğer bı sıkıntı olmaSa ınsaallah net oluyo
yusufalpmom Emel_34 hayırla kucagımıza alalım bende nisan annesiyim biraz kaygılı üzgün çokça gergin gectı bu hamileliğim ama inşallah yolunda gider hersey 🥰
Emel_34 Nezahat12 ay dıyorum keşke belım galan ağrısa da mıfem bulanmasa en azından uzansam masaj yapsam geçer ama mıde bulantısı öyle degıl
Kafiye34 Emel_34 evet hemde nasıl prilam yatmadan önce 2 tane alıyorum sabah fena değil ama 3 4 gibi bulantılar başlıyor arada kusmalr tabi
yusufalpmom Emel_34 2 hamılelıgım doktora gittim keseyi gördü bebegı göremedi boş gebelık olabilir dedi derken sonra kanamam başladı sürekli ağlama stresle geçti ama suan iyiyiz çok şükür merakla haftayı bekliyorum salı gününe randevum var
Unzile07 Emel_34 bizde 9+6 olduk sezeryan olacağı için nisanın 6 sı gözüküyor ama doktor ultrasona göre 2-3 gün önden gittiğini söylemişti bakalım 🤗
Emel_34 yusufalpmom ıyı düşün üzülme stres yaparsan zarar verırsın bejımde başta kese gorunmedı sonra kese göründü bebek görünmedi boş gebelık olabılır denıldı ama çok şükür ıyıyuz suan haftaya gıducem bakalım son durum ne diye
Unzile07 Emel_34 ben ilk bebeğimde sezeryan oldum 39 haftalıkken bebeğimi kaybettim mecburen ikinciside sezeryan yani