Eliff9734 bende kanama vs olmadı fakat rahmim kalp şeklinde o yüzden önlem amaçlı verdi

ilk verdiğinde 1 kutu yazıyorum demişti o bitti şimdi devam dedi ne zaman bitirir bilgim yok

Ben hamileliğimin başından 37.haftaya kadar kullandım. Ama fitil olarak. Tek eksi yanı akıntı çok oluyor. Aşırı ıslanıyor iç çamaşırın. Ama içmektense fitil daha iyi. Bir danış doktoruna canım

Edaa3595 doktorumla görüşmeden fitil olarak kullansam bi sakıncası olurmu acaba ya da 3 gün sonra zaten kontrolüm var sorarım olmadı teşekkür ederim

MerveG17 çok teşekkür ederim doktoruma danisacagim çünkü ciddi manada çok zorlanıyorum

Eliff9734 canım 7 haftalıkken benim kahverengi akıntım vardı ve kasik ağrım çöktü doktor vermişti sabah akşam iciyodum çok miğde bulantısı mide ağrısı vs yapiyodu doktor söylemişti nas donmesi felanda yapar içtikten sonra beş ondakka ayağını uzat dinlen diyodu bana doktor bana gelesiye kadar iç dedi ben kesilince bıraktım valla ilk gebeligimde böyleydi onu vajinal olarak fitil aliyodum

Eliff9734 siz yine de sorun bana doktorum verdiğinde ağızdan yada fitil şeklinde kullanabilirsin dedi bende yan etkilerinin fazla olduğunu okudum o sebebden fitil olarak kullanmaya başladım öylede devam ediyor siz yine danışın doktorunuza geçmiş olsun 🙏

Eliff9734 bende kullanıyorum canım. Ama iğnesini haftada bir yaptırıyorum verilen hapıda doğum yoluna fitil olarak kullanıyorum doktorum dedi
          İçme fitil olarak kullan , çünkü baş ağrısı mide bulantısı yapar

MerveG17 ay evrt günde en az 2 kere çamaşır değişiyorum dün yaptığım fitil ertesi güne kadar bile akıyor😂

Eliff9734 merhaba canım bende kullanıyorum ve ikiz hamileyim ben 5 hastalıkken kesenin yanında kanama vardı ama ben hiç kan görmedim ama yine de kullanmaya başlattı bende de aşırı baş dönmesi uyku halsizlik yapıyor e zaten ikiz olduğu için ekstra bi bulantı ve halsizlik var doktora söyledim ben bir sabah bir akşam kullanıyorum bana sabah alttan akşam yatmadan önce ağızdan alabilirsin dedi sende doktoruna anlat belki alttan da alabilirsin der

Eliff9734 ama şimdiden fitil olarak kullansan bir sakıncası olacağını düşünmüyorum. Çünkü hiçbir yan etkisi yok demişti bana doktorum o yüzden 37ye kadar kullandım. Geçmiş olsun canım

Arasmom_ Aahahaha aynen canım bende. Ama içmekten iyidir diyorum yan etkilerini duyunca 😂

Eliff9734 kuzum bende kullanıyorum 5 haftalık hamileyim ama fitil olarak verdi bana doktor

Arasmom_ evet yaa çok kötü yapıyor bide 3 yaşında oğlum var onunlada ilgilenmem gerekiyor haliyle ama beni resmen uyutuyor

Eliff9734 bende kullandım düşük yapmadan önce doktorum verdi fitil olarak da kullanabilirsin demişti.

Arzuc01 teşekkür ederim canım ama nedense herkes günde 2 defa demiş bana günde 3 defa dedi birde kanama görmüyorum sadece koyukahve leke çok ağır geliyor bana ya

Yagmur58 anladığım kadarıyla ağızdan veya alttan alınması çok önemli değil o zaman