Gmz9gm kendiliğinden düşer derken? Benim doktorum da bi kesede silik bi beyaz karartı gördü ama diğeri boş şu an dedi de.

Rbytkn maşallah. Benim o zaman çift yumurta. Yan yana iki kese var. Doktor anlatmıştır ama ben ikiz oldugunu duyunca şok oldum şu an unuttum neler dediğini😅🤦🏻‍♀️

Gmz9gm maşallah siz de çok erken görülmüş şanslısınız🥰Benim ilk hafta ilk kese vardı 6da ikinci keseyi gördük. Birinde bebek oluşmak üzere dedi silik beyaz bi görüntü gördü. Diğeri boş dedi. Bu hafta gitmedim haftaya gideceğim 8+5te.bir de ben de ikiz olunca folik asiti 2ye çıkardı. Sizin doktorunuz da böyle mi yaptı?

Burcu9125 yok bana geçen hafta Protestan verdi ama çok ağır bi ilaç hep uyku baş dönmesi yapıyordu bu hafta bıraktırdı sadece decavit kullanıyorum

Pinark92 maşallah🥰 Ya kalp sesini ve bebekleri görsem içim rahat edecek işte. İster istemez insan endişeliniyor.

Burcu9125 yani bilmiyorum ikiz olarak oluşmuş dedi sonra kendiliğinden düşer dedi %80saglıksıx olabilir dedi 3 hafta sonra gelirsin dedi ben tabi bekletemem o kadar ayın5ine başka bir doktora randevu aldım

Burcu9125 inşallah ikisini de sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız

Burcu9125 ilk hamileliğimde 4 ay boyunca mide bulantısı halsizlik herseyi yaşadım hamileliğim berbat geçti şimdi ikinciye hamileyim maşallah ne bulantı ne halsizlik ne başka bisey var olmaması muhteşem biseymiş herkes soruyo nasıl geçiyor hamilelik diye prenses gibiyim diyorum 😂 şanslısınız yani ❤️

Burcu9125 ilk üç ay mide bulantısıyla geçmişti ne zaman gecicek diye sürekli sorup soruyordum çok şükür geçti şimdi 7 aylık olduk benimde yerleşme kanamam olmadı herkeste olucak diye bişey yok içini ferah tut inşallah hep böyle miden bulamadan geçer 🙏🏼☺️

B-use maşallah size de sağlıcakla kucagınıza alırsınız inşallah. Ya işte düşünmeden yapamıyor insan. Kalp sesi ve bebekleri görsem bütün endişem bitecek zaten🥰🙏🏻

Burcu9125 bu çok farklı bir his ya bebeği de görümüştüm kalp atışını da bir problem yoktu şükür ama bi dahaki kontrole kadar da acaba nasıl diye düşünmeden edememiştim hala da öyleyim :))

Burcu9125 ayni ben 3cuye hamileyim ne bulanti ne bawka biwey hicbiwey yok bazen sadece uykum geliyo bawka biwey yok rahat ol inwallah her wey iyi olur

Burcu9125 ne yerleşme kanaması ne bulantım oldu. ilk 3ay uyku dışında beni etkileyen hamilelik belirtisi olmadı illa olcak diye bir şey yok

Burcu9125 benimde yerleşme kanamam olmadı herkeste olmuyor ve daha bulantı gibi belirtiler için çok erken hemen olmuyor ki öyle 33 haftalığım şuan valla size duam inşallah da bulantınız olmaz 🤣 çok zor dönemlerdi