kncbalm123 Gayeatk valla ayni hastanede 2 doktor 16.ve 18 haftada kıza benziyo dediler net bisey demediler ayrıntılı ultrasona 2 ekimde gidicem suan 20 haftalik oldum bakalim degiscekmi
Ecz-Anne mombarbie_ nipt testinde sonuç söylemiyorlar diye duymuştum ya ben de kan gönderdim yeni siz nereye vermiştiniz kanı nasıl öğrendiniz acaba☺️
ElifBade34 Ecz-Anne bize attıkları mail de belirtmiyorlar ama doktora atılan mail de mavi yada pembe kalp oluyormuş doktorumuz söyledi kız diye genoks a yaptırdık biz testimizi
mombarbie_ Ecz-Anne genoks marka sizd söylemiyorlar doktorunuza söylüyorlar doktorum devlet hastanesinde herhangi birine muayeneye girdiğimde rica ettim aradık sordu doktorum sicil numarasini verip söylediler
psikolojikdanismananneadayi Merhaba, Ben 14. Haftada kız olduğunu öğrendim fakat biraz erken olduğunu düşündüğüm için detaylı ultrasonu bekledim🥲
duriskonunannesi Yenibirannee her an herşey olabilir 😁 ben kız diye düşünüyorum iki kere erkek bir kere de kız olduğuna dair rüya gördüm ama bakalım 😊
Gayeatk kncbalm123 20 haftalıkken tam belli olur bence ama erkek genelde daha çabuk belli oluyo kız olabilir
Elif-al Yenibirannee 19 Haftalikta öğrendik Detayli ultrasyonda.Gostermedi Cadı Kızım Kendini 🤭 Geç Öğrendik
FatSon9993 Yenibirannee sağlıklı sıhhatli olsun da ben o bekleyişe razıyım rabbim isteyen herkese nasip etsin be olanlara da biran önce sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻