Papatya8698 Papatya8698 Bilgisi olan varmı mesajımı görüp yanitlarsa çok sevinirim böyle bir şey var mı 🤭🤭🤰
esrakayaanit Yenibirannee Ay 13+0ım şu an. 2de doktor kontrolüm var. Muhtemelen bugün öğrenirim diye düşünüyorum 🐣🐣
FatSon9993 Yenibirannee haftaya perşembe randevu öğrenmek umudu ile gideceğim yine söylemez isen ben sabırsızlıktan kafayı yerim herkes bir tahmin yapıyor bende biran önce doktorundan öğrenmek istiyorum günlerim geçmiyor🥹☺️
Yenibirannee FatSon9993 cinsiyetten sonra buyumesi kilo almasi… hep bir telasli bekleyis ama sonucu cok guzel 🤩
Yenibirannee Papatya8698 ya simdi yazinizi okuyunca benimde oyle 🤣 2. Kızıma hamileyim hep turuncuya yakin sabahlari 😆 enfeksiyonum da olmadi hic
FatSon9993 Yenibirannee sağlıklı sıhhatli olsun da ben o bekleyişe razıyım rabbim isteyen herkese nasip etsin be olanlara da biran önce sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
beyzaD yenibirannis bundan korkuyorum banada tahmini kiz dedi bu olayi okuyunca mesela yanlış der diye korkuyorum
Papatya8698 beyzaD Ben bazen subicmeyi unuturum hamilelikten önce hep kuyu renkti ama şimdi icmedigim halde açık renk üstelik 6 7 bardak çay iverim gün içinde
_mom5 Bana da 16. Haftada kıza benziyor dedi kesin konuşmadı bende pek emin olamadım özele gidicem haftaya o zaman kesin belli olur diye düşünüyorum 16. Haftadan sonra cinsiyeti değişen oldu mu
Meryem3835 _mom5 Oldu benim özel hastanede 16 haftada kıza benziyor dediler hep göstermediği için erkek çıktı şu an 20. Haftadayim kesin erkek dediler
duriskonunannesi Yenibirannee ilk gebeligimde 14. Haftada net olarak öğrenmiştim ama bu gebeligimde başından beri kordon bacak arasında %80 kız ihtimalinde kaldık
Yenibirannee duriskonunannesi ayy insallah değişmez o zaman bakalim biraz surpriz olacak gibi duruyor 😁
duriskonunannesi Yenibirannee her an herşey olabilir 😁 ben kız diye düşünüyorum iki kere erkek bir kere de kız olduğuna dair rüya gördüm ama bakalım 😊
Ysssm01 16+3. Haftamdayım hala cinsiyet belli değil diyorlar doktorlar, 5.ayda belli olurmuş çok geç değil mi 5. Ay da 😀