Yenibirannee minikmucizeemaak sağlıkla gelsin canim seni hatırlıyorum burda sürekli denk geliyodum 🌸😊
Filizsz minikmucizeemaak insallah benimde öyle olur cnm ya böyle yazılar görünce bi umut diyorm kızım var oglum olsn cok isterim 14 haftamda ym gittm kıza benziyor dedi ama net bise demedi yanilmis olmaisni istiyorm
minikmucizeemaak Yenibirannee Aminnn hepimizin bebişi sağlıkla gelsin 🫶🏼🫶🏼 Doğrudur canım bebek için konu açıyordum 🥲🥲
Bibebek Yenibirannee 14.hafta kız olduğunu söyledi net bi şekilde doktor ardından özele gittim ordada kız denildi 💕🩷💗
Btlyyy yenibirannis bnada sürekli kıza benziyor dio ama emin değilim dedi 20 haftaya girdik doktor hazırlık göreceksiniz dedi kıyafet için bebeğe yapmayın dedi size ne dedi de oğlan dedi sonra
Papatya8698 beyzaD Ben bazen subicmeyi unuturum hamilelikten önce hep kuyu renkti ama şimdi icmedigim halde açık renk üstelik 6 7 bardak çay iverim gün içinde
Vildan21- 07sudeeee gebeliğinz rahat mı geçio yoksa mide bulantısı falan var mı.. 9 haftalığım ve çok zor geçiriyorum.
07sudeeee Vildan21- Vildan21- Benimde öyle geçti şuan 14+3 yavaş yavaş azalmaya başladı ilaç kullanmaya devam ediyorum hayla
ElifKarata Yenibirannee 19.haftada öğrendim oğlum oluyor ben göstermeyince hep kız diye düşünmüştüm 🤣🤣 erkek çıktı 16 da erkeğe benziyor 18de kıza benziyor 19 da erkek buda pipisi dediler 🤣🤣🤣