Yenibirannee Ben ilk gebeligimde net olarak 16. Haftamda öğrenmiştim. Gebeligimde 12. Haftamda öğrendim. İki yavrumunda cinsiyeti kız. 🥰 Sizler peki kaçıncı haftalarda öğrendiniz? Cinsiyet yanılması yaşayan var mı? Net şekilde mi öğrendiniz? 🤰🏼
yenibirannis Yenibirannee 14. Haftadan 21. Haftaya kadar kız diyen Dr muz yanıldı ☺ 22. Hafta detaylıda👣💙 oğlumuz olduğunu öğrendik 🥰
mombarbie_ Yenibirannee 12.haftada 3 doktorda aynısını söyledi kıza benziyor dedi 15.haftada nipt testinde kesinleşti kız🩷🩰
prensesannesi__ Yenibirannee ilk hamileliğim 16 haftalik oğlum 👶🏻 İkinci hamileliğim ilk tahmin 12 haftalık 15 haftalıkken net öğrendim kız 🧚
beyzaD yenibirannis bundan korkuyorum banada tahmini kiz dedi bu olayi okuyunca mesela yanlış der diye korkuyorum
Papatya8698 07sudeeee Ne kadar doğru bilmiyorum ama sabah ilk idrar sarı ise erkek turuncu ise kız olurmuş 🙈benim iki kızım var isterseniz bakın internette de var doğruluk payı çok yüksek mıs benim de 2 kızım var 3 ye hamileyim sabahları açık sarı
Vildan21- 07sudeeee gebeliğinz rahat mı geçio yoksa mide bulantısı falan var mı.. 9 haftalığım ve çok zor geçiriyorum.
Ecz-Anne mombarbie_ nipt testinde sonuç söylemiyorlar diye duymuştum ya ben de kan gönderdim yeni siz nereye vermiştiniz kanı nasıl öğrendiniz acaba☺️
akdogann Mervs Bende 14.haftadayım yarın 15 olucam benim de Salı günü randevum var inşallah öğreniriz 🥰🥰
Burcuzaim Biz 16.haftadayız doktor kontrolüm var yarın doktorumuz söyleyecek bakalım hayırlısı ve sağlıklısı olsun bizim olsun
Mervs Glsmtt bizim 2 hafta önce seklaj işlemi oldu cinsiyet belli dedik bi sonraki kontrolde dedi başka bişi demedi yani salı günü büyük ihtimal nasip olursa sölücek 😍 sizin kesin net olmuş olur artık baya büyük çünkü
Bibebek Yenibirannee 14.hafta kız olduğunu söyledi net bi şekilde doktor ardından özele gittim ordada kız denildi 💕🩷💗
FatSon9993 Yenibirannee haftaya perşembe randevu öğrenmek umudu ile gideceğim yine söylemez isen ben sabırsızlıktan kafayı yerim herkes bir tahmin yapıyor bende biran önce doktorundan öğrenmek istiyorum günlerim geçmiyor🥹☺️
Papatya8698 Papatya8698 Bilgisi olan varmı mesajımı görüp yanitlarsa çok sevinirim böyle bir şey var mı 🤭🤭🤰
Yenibirannee Papatya8698 ya simdi yazinizi okuyunca benimde oyle 🤣 2. Kızıma hamileyim hep turuncuya yakin sabahlari 😆 enfeksiyonum da olmadi hic