Eceunverkanra ya bu akla bile getirmeme olayını nasıl başaracağım çok zor birsey ya, 2 ay oldu kayıp yasayali, aklimdan çıkmıyor ki 🤷‍♀️ nasıl unutacağım atacağım kafamdan 😭😭😭

ozgei bu bir süreç 2 ay çok kisa bir zaman kendinize biraz zaman vermeniz gerekli oncelikle. Soyle dusunun bu dunyada yiyecek ekmegi varsa gelecek yoksa zaten bizim yapabilecegimiz bir sey yok. Rabbim dogru zamanda sagliklisini nasip etsin insallah. Ben de sinir krizleri geciriuordum doktor baka dedi ki hayatin boyunca bir yerleri eksik, sagliksiz, belki sakat ya da ozurle dogacak bir cocuga bakmak ister miydin? İste doga ve Allah eger ki bebek saglikli degilse bu sekilde senden aliyor. Allah’da zamani geldiginde sagliklisini gonderiyor. Sadece zamani var. İcini ferah tut🙏🏻

Angelada banada öyle dedi kalp atışı yok sağlıksız bebek dedi kürtaj oldum

Eceunverkanra haklısınız zamanı var biliyorum, ama beklerken kaybettigim bebegim ve o zamanki duygularım mutluluğum aklıma geldikçe canım çok yanıyor 😞 hayırlısı olsun diye dua ettim her zaman, şimdi de öyle ediyorum hep..bu da benim sınavımmış demek ki

Eceunverkanra canım cok gecmıs olsun 21 subatta dusuk yaptım vakumla temızledıler kanamamın bittiği gun 28 subat ılıskı yaşadım hamıle kaldım suan 6+2 yız rabbım tez zamanda sanada nasıp etsın ınsallah dualarım senınle

Eceunverkanra canm bende ocak ayında kürtaj oldum test yaptılar hamile kalablrsn dedi artık bu ay olmadı çünkü çok stres ve üzüntü yaşadım

Cemremmm arkadaş hamile kalmış zaten, yaklaşık 1 yıl sonra

Efsunm Ben de şubat ayında oldum cok uzgunum 😞 bu oay ovulasyon testi almayı düşünüyorum

Cemremmm ben bu basligi 2018 Aralik’ta acmistim. 1 sene boyunca bir daha olmadi ama cok sukur su an hamileyim 12haftayi gectik. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin, bebek isteyen her kim varsa da saglikla hamile kalmayi nasip etsin insallah🙏🏻

3 ay sonra

Merve1006 doktor 6 ay korun dedi yaş kaç sizin hemen kalmışsınız

Eceunverkanra bende ayni seyi yasadim bana alti ay dedi doktor henuz hamile degilim pskolojim ise tam olarak hic duzelmedi malesef cocuk kiyafeti yeni dogmus bebek yada hamile birilerini gorunce bir burukluk
              olmuyor degil

Goncazafer Hic kafaniza takmayin ve hic uzulmeyin. Bir kez hamile kalabildiniz tekrar kalacaksiniz yeter ki surekli aklinizda bu olmasın. Ben bu postu 2 sene once acmistim. Kaybimdan sonra uzun sure de hamile kalamadim hatta doktorlar tup bebeksiz cok zor dediler gercek anlamda umudumu kaybettigim ve hic beklemedigim bir ay hamile oldugumu ogrendim su anda 28 haftalik hamileyim. İnanın Allah cok buyuk. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah her gece bunun icin dua ediyorum cunku kendimi yillarca cok uzdum, cok moralim bozuldu, sinirlerim yiprandi, cok agladim. Ama umutsuzluga kapilmayin asla 🌸

Eceunverkanra canım bende aralıkta kurtaj oldum 3 ay dediler ama biz pıhtılaşma testi yaptirmakdan çocuk düşünmeyeceğiz dedik eşimin işinden dolayı doğudaydım burda yapilmiyordu yaptırdım pıhtılaşma sorunum cıktı bu testi yaptırmaya çalış önlemini alırsın birde strese sokma kendini ben strese girdim triodum felan yükseldi hormonlarim bozuldu yani herşeyin başı stres

Cngul Tesekkur ederim yazdiklarin icin oncelikle🙏🏻 Rabbime cok sukur ben su an hamileyim bu postu 2 sene once acmistim, arkadas yazinca tekrar one cikti. Kurtajdan cok uzun sure sonra hamile kaldim yaklasik 1 seneyi gecmisti. Doktorlar dedi sizin tup bebeksiz olmaz vs cok uzuldum, cok yiprandim ama hic beklemedigim ay hamile oldugumu ogrendim. Rabbim cok buyuk. Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah🌸

Cngul Nacizane tavsiyem, ne kadar cok kafaya takarsaniz o kadar cok geciktirirsiniz. Psikoloji gercekten cok cok onemli. Bir de Rabbim gercekten zamanini biliyor, ol diyor ve oluyor. İcinizi karartmayin, benim benzerim bi suru hikaye okudum bu forumda. Allah tez zamanda size de nasip etsin insallah ve tum isteyenlere