Seastar88 Aliss61 Benim Göktuğ um cok sinirli bir de😁Mamasının 5 dk gec kalma sansı yok gözü acılınca o mama agzında olucak😆hastanede bile ilk gunden yakısıklısın ama cok sınırlısın dediler .
Seydoss -meso- ben 17. Haftada öğrendim sizce detaylı ultrasonda degisirmi acaba doktor çok tereddüt etmedi ama cinsiyeti söylerken
-meso- Seydoss valla bilemiyorum ki değişmez heralde ama ben her ihtimale karşı detaylı ultrason sonucunu beklemiştim alışveriş falan yapmak için detaylı ultrasondan sonra netleştirdim iyice
Zlyhaa1 İlk oğlumun adı omer asaf ona uyumlu bir isim olsun istiyorum önerileriniz varsa yazarmisiniz
Aselsait Tugbi06 ilk bebeğimin adı Sait şuan hamileyim cinsiyetini belli değil erkek olursa Ramazan Aras koyacagiz inşallah . Kız olursa Zeynep düşünüyoruz kısmet bakalim
Mucizem24 Tugbi06 DEHA💙 DENİZ💙 ASRIN💙 AYBARS💙 KUZEY💙 ÖMÜR💙 TOPRAK💙 ASİL💙 ATA💙 DEMİR💙 BARLAS💙 AHLAS💙 Benimde oğluşum olacak karar veremiyorum belki size yardımcı olur seçtiğim isimler😊
Edaerdem5203 Tugbi06 Barlas Ege Egemen Demir Nevfel - sahabe ismidir iki kez dirilen harika bir hikayesi olan sahabedir Asrın Arman Sanırım aklıma gelen bunlar
Zeze03 Tugbi06 erkek olursa ben Baturalp koyucam insallah ilk oğlumun adı Poyraz Ömer ❤️ yinede bir öneri dee bulunayım size batın arda kerem Aras hatta arası kartal Aras koymuştu bı tanıdığım çok beğenmiştim ama GS liyiz o yüzden koymaz eşim :)
263426 Aysegulkyyrt97 kimsenin ne dediğine takılmayın bence benm çevremden kötü tepki gelmedi aksine beğenildi ayrıca beğenmeyenlerin olması durumunda ben çok takilmazdm sonuçta ben begenmisim