Aliss61 Balahatunn çocuktan çocuğa fark ediyo demekki benim tanıdığım göktuğ hayatımda gördüğüm en yaramaz yerinde asla durmayan söz dinlemeyen bi çocuk ne mutlu size sakin zeki çok iyii 👍🏼👍🏼
Cancana- İlk oğlumun adı Yiğit Aslan İkinci oğlumun adı Asilhan Üçüncüsü yolda bende düşünüyorum ne koysam diye 😍
-meso- Seydoss valla bilemiyorum ki değişmez heralde ama ben her ihtimale karşı detaylı ultrason sonucunu beklemiştim alışveriş falan yapmak için detaylı ultrasondan sonra netleştirdim iyice
Seastar88 Aliss61 Benim Göktuğ um cok sinirli bir de😁Mamasının 5 dk gec kalma sansı yok gözü acılınca o mama agzında olucak😆hastanede bile ilk gunden yakısıklısın ama cok sınırlısın dediler .
Aliss61 Seastar88 demekki doğru tespit 😂 sinirlii birde çok iştahlı kalıplı oluyolar en azından benim tanıdığım öyle valla tosbik gibi maşallahh 🧿
esokeso mimar-anne inşallah, Agah gibi bilgili olurlar inşallah🙏🏼 Edebiyat öğretmeniyim ve edebi isimlerin hayranıyım, bu sebeple Agah tam bana göre diye düşünüyorum 🌸
dilekk11 Taze_Anne34 Ben de Mert istiyorum baştan beri içim bu isme ısındı cinsiyeti bilmeden. Bir de Ediz var acaba ikisini beraber mi koysak?