Aysegulkyyrt97 263426 bizde Göktuğ düşünüyoruz ama duyanlar ismi hic begenmesi olumsuz tepki alınca benim de birZ gönlüm kırıldı siz nasil tepki aldınız
263426 Aysegulkyyrt97 kimsenin ne dediğine takılmayın bence benm çevremden kötü tepki gelmedi aksine beğenildi ayrıca beğenmeyenlerin olması durumunda ben çok takilmazdm sonuçta ben begenmisim
Naslan44 Tugbi06 bizim kızımız olacak inşallah ama erkek olsaydı aslan ismini koymayı çok isterdim ☺️🩵
Seastar88 Oğlumun adı Göktuğ🫶🏼Bir tane daha olsa Tuğberk koyardım.Diğer favoriler Giray,Alphan,Gökalp 🙂
mimar-anne Syda78 aynı dönemde koyulan aynı isimler güzel ve anlamlı bile olsalar bana da itici geliyor🙈 ülkenin yarısı Zeynep yarısı Yusuftu şimdide yarısı Asel Lina diğer yarısı Emir🙈
mimar-anne esokeso Agahın teleffuzunda bazı aile büyüklerimiz ilk başta zorlandılar ama kulak sürekli duya duya şuan söyleyemeyen kimse kalmadı☺️ Agah Selim gerçekten iki isim olarak çok çok uyumlu birbirini destekleyen isimler, iki kuzenimin ismide Kerem tek isim olarak kullanıyorlar çok hareketlilerdi okul hayatları zordu☺️ şimdiden ismiyle yaşasın sağlıkla gelsinler🥰
esokeso mimar-anne inşallah, Agah gibi bilgili olurlar inşallah🙏🏼 Edebiyat öğretmeniyim ve edebi isimlerin hayranıyım, bu sebeple Agah tam bana göre diye düşünüyorum 🌸
Hatisss Tugbi06 benim beğendiğim erkek isimleri : Kaan , Gökhan, Mert, Emre, Baran… Farklı olacak diye tuhaf isimler koyan çok oluyor ama bence erkek isimleri kız isimlerine göre zaten genel olarak çok güzel.
Gamzeli63 21+0 dayız şuan hala karar verememekle birlikte İlker, Alper düşünüyoruz bakalım önce sağlıkla, kısmetleriyle birlikte gelsin tüm bebisler
Ressammom Aslii35 kesinlikle banada sakin ve hoş geliyor🥰 Yanına başka isim baktım ama sanki tek daha güzel gibi 😄 şuan 16. Haftanınniçindeyim yolun başındayım diyebiliriz senin yaklaşmış Allah kolaylık versin 🩵
Blackatlas Tuby95 Aldebaran ismini görünce cok şaşırdım :) yıllardır cok severim takım yıldızı ismi ama cocuguma koymaya cekindim cok uzun ve insanlar dalga gecer falan diye
Ebkan Tugbi06 biz de 13 üncü haftadayız net değil ama büyük ihtimal erkek bizimki de nasip bakalım eğer erkekse Görkem koyacağız size de fikir olsun 🐣